​Eskişehirspor’da tehlike çanları yeniden çalmaya başladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ​Eskişehirspor’da tehlike çanları yeniden çalmaya başladı!
A
a

Spor Toto 1. Lig’de 24’üncü hafta geride kaldı. Eskişehirspor sahasında ağırladığı Adana Demirspor’a 2-1 mağlup oldu ağır bir yara aldı. Üst sıralara tırmanamayan Es Es alt sıralardaki takımlarla puan farkının erimesi nedeniyle ateş hattının sıcaklığını hissetmeye başladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor transfer yasağının kalkması ve futbolculara lisans çıkarılmasıyla yeniden havaya girmiş ve ilk 4 maçında mağlup olmamıştı. Bu seri Eskişehirspor taraftarlarını da havaya sokmuştu. Ancak tribünlerde ki oluşan müthiş coşku ne yazık ki saha içine yansımadı. Eskişehirspor’un 4 haftalık yenilmezlik serisine Adana Demirspor ‘dur’ dedi. Kırmızı Şimşekler’de Teknik Direktör Fuat Çapa’nın yanlış kadro değişikliğinin damga vurduğu karşılaşmayı Adana Demirspor 2-1 kazanmayı başardı. Es Es bu haftayı da 14’üncü sırada tamamladı.

Adana Demirspor karşılaşmasından puansız ayrılan Eskişehirspor, ateş hattındaki takımların puan farkını eritmesi nedeniyle küme düşme hattının sıcaklığını hissetmeye başladı. Ligin 17’nci sırasında yer alan Elazığspor ile 5, 16’ncı sırada yer alan Afjet Afyonspor ile 3 puan farkın bulunması taraftarı az olsa da tedirgin ediyor.

Koreografi şov!

​Ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 8 puan toplayarak gözünü üst sıralara diken Eskişehirspor ligin 24’üncü haftasında Adana Demirspor’u ağırladı. Karşılaşma öncesinde Eskişehirspor taraftarları müthiş bir koreografiye imza attı. Günlerdir büyük uğraş verdiği koreografileri bu maçta yapan taraftarlar yine Türkiye’nin gündemine oturdu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi