"Eskişehir Hamamyolu'nda gezenlere aşı kontrolü yapılsın!"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehir Hamamyolu'nda gezenlere aşı kontrolü yapılsın!"
A
a

Eskişehir Kahveciler Odası Başkanı Zeki Çoban, iki doz Covid-19 aşısını yaptırmayan kişilerin kıraathanelere alınmayacağını duyurdu, peki Eskişehir halkı bu kararı nasıl değerlendirdi?

Sütiş Eskişehir
Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Federasyonu, 2 doz aşısını yaptırmayan müşterilerin iş yerlerine almayacaklarını açıkladı. Eskişehir Kahveciler Odası Başkanı Zeki Çoban, söz konusu kararın Eskişehir'de de uygulanacağını duyurdu. Kararı desteklediklerini belirten kıraathane çalışanları ve vatandaşlar, herkesi aşı olmaya davet etti.

"HAMAMYOLU'NDA GEZENLERİ BİLE DENETLESİNLER"
Kahve çalışanı Ercan Pekgün, "Kahvelerde, kapalı yerlerde aşı olmayanların olmaması sağlık açısından daha iyi olur. Çünkü insan sağlığı hayattaki en önemli şeydir. Bu kararı destekliyorum. Şu Hamamyolu'nda gezenleri bile denetlesinler. Daha iyi olur aşılı olanların kahvede oturması" ifadelerini kullandı.

KARARI DESTEKLİYORUM
İş yerine aşılı müşterisinin gelmesini tercih ettiğini ifade eden kıraathane çalışanı Osman Karpuz, "Şu anda benim müşterimde böyle bir sıkıntı yok. Herkes aşı oluyor. Pek fazla bir yabancı da yok bizim müşteride. Benim düşüncem herkes aşısını olsun. Bu kararı destekliyorum. Millete yazık. Aşı yaptıranlara çok ayıp oluyor. Bizim işimizi olumsuz etkileyecek bir durum yok. Herkes olmuş. Ben bile üçüncü aşımı oldum. Öyle bir sıkıntı yok bizde. Herkes aşısını olsun" diye konuştu.

ÇOK GÜZEL BİR KARAR
Kararı desteklediğini söyleyen Hamdi Kaya, "Çok güzel karar. Otobüslere, iş yerlerine de almasınlar. Hiç bir yere almasınlar. Vatandaş çekiyor onların acısını. Daha güvenilir bir ortam olur. Destekliyorum bu kararı" şeklinde konuştu.

GÜVENİLİR BİR ORTAM
Kahveye geldiği zaman daha güvenilir bir ortam oluşacağına dikkat çeken Ramazan Taşcı, "Bence doğru bir karar. Herkes aşısını olsun. Ben iki doz aşımı da oldum, üçüncüyü de bekliyorum. Vakaların çoğu aşı olmayanlardanmış. Ama iyi, olumlu bir karar. Daha rahat geliriz buralara. Olmayanlar da lütfen aşısını olsun" dedi.

HERKES AŞISINI OLSUN
Alınan kararın doğru olduğunu söyleyen Ahmet Önder, "Herkes aşısını olsun. Ben kendim iki aşımı da oldum. Herkes aşısını olup kahveye gelirse daha iyi olur. Aşı olmayanlar hem kendileri için hem toplum için aşılarını olsunlar" diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Güneş çarpmış olmalı 8 Ağustos 2021 16:26

Tamam aşı tamam sağlık eyvallahta lakin hamamyolunda aşı denetimi yapılsın diye demeç veren kahveci esnafını herhalde güneş çarpmış olmalı ki, ağır saçmalamış. Yada yediği içtiği birşeyler yan etki etmiş olmalı. Hamamyolu diye bahsettiği yer bir dükkan değil, toplumun hergün kullandığı bir cadde oluyor. Bilmiyorsa öğrensin lütfen

0 0 Cevap Yaz
DKC 8 Ağustos 2021 16:19

Çıldırmış bu kahveciler, hadi sen mekanına aşısız olanı almam diyon bu senin sorunun. Fakat Koskoca hamamyolu caddesinede aşısızlar denetlensin alınmasın demek nasıl bir akıl tutulması ? Herkes kendi dalgasına baksın, senin kuralların anca kahvende geçer. Hamamyoluna kaç para kira ödüyosunuz ? Yada sahibimisiniz ? Aloooooooo.... Kendinize gelin bre hadsizlerrrr....

0 0 Cevap Yaz
Yok daha neler ? 8 Ağustos 2021 16:12

Plaka kontrolüde olsun mu ? Te allahım yarabbim sen akıl ver bu insanlara

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi