Zorlu Enerji "Akıllı Hayat 2030" Vizyonu ile Çevre Temizliği Yaptı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Zorlu Enerji "Akıllı Hayat 2030" Vizyonu ile Çevre Temizliği Yaptı
A
a

Zorlu Enerji, "Akıllı Hayat 2030" vizyonu çerçevesinde kurumsal gönüllülük programı olan Kıvılcımlar Hareketi ile çevre temizliği etkinliği düzenledi.

Sütiş Eskişehir

Zorlu Enerji Hareketi Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'ta gönüllüler, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında orman ve mesire alanı düzenledi. Bulunduğu bölgelerde çevre temizliği gerçekleştirdi. Zorlu Enerji'nin 'Akıllı Hayat 2030' vizyonu mercek altında Sparks Hareketi, tarafından uygulanan kurumsal bir gönüllülük programıdır. Afyonkarahisar ve Bilecik'te gerçekleştirilen çevre temizliğine 5 ilden gönüllüler katıldı. Çalışanlar toplam 61 torba çöp topladı.

Cihan Tunç Ertunç: “Çevreyi korumak, bugünü ve geleceği güvence altına almak almaktır. Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'ta elektrik aboneliği işlemleri, satışı. Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik, faturalandırma ve tahsilat hizmetleri verdiklerini hatırlattı. Perakende Direktörü Cihan Tunç Ertunç, “Zorlu Enerji Sparks'ta eğitim, sağlık, spor hizmetleri sunuluyor. gibi farklı alanlarda gelişimi teşvik eden projelerle sosyal gönüllülük esasına dayalı olarak çalışanlarımızın gönüllü katılımına dayalı faaliyetler gerçekleştirdik. hareket. 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya yaratacağız.

Sigarayı bırakmak için atılması gereken adımları bize hatırlatan çok özel bir gün. Bu bağlamda beş ilimizden 100'e yakın gönüllü ilk olarak Afyonkarahisar Kent Ormanı'nda çalıştı. Daha sonra Bilecik Pelitözü Gölpark Mesire Alanı'nda çevre temizliği gerçekleştirdi. bu ikisi. Bölgede toplanan çöp miktarı 61 torbadır. Çevrenin korunması sadece bugün için değil, gelecek için de önemlidir. aynı zamanda onu güvence altına almaktır. Çünkü çevre en değerli mirasımızdır ve onu korumayı, gelecek nesillere karşı en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.

Kaynak : bülten
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi