Yine aynı sokakta! Eskişehir'de kaza silsilesi çileden çıkardı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yine aynı sokakta! Eskişehir'de kaza silsilesi çileden çıkardı
A
a

Eskişehir Odunpazarı İlçesi Vişnelik Mahallesi Taşköprü Caddesi'nde gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi yaralandı, beş araç ise maddi hasar gördü.

Sütiş Eskişehir
Edinilen bilgilere göre, Eskişehir'de Nadir B. yönetimindeki 26 T 0149 plakalı ticari taksi, Yıldız Sokak'tan Stad Sokak istikametine doğru kontrolsüzce çıkan Mustafa F. G. idaresindeki 26 ADK 977 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan ticari taksi, park halinde bulunan 26 ADD 359 plakalı araca çarparak durabildi. Kazanın domino etkisiyle park halindeki 26 ADD 359 plakalı araç arkadan gelen temasın etkisiyle harekete geçerek önündeki park halindeki 26 AHH 846 plakalı araca, o araç da önündeki park halindeki 26 UN 244 plakalı araca çarptı. Kazada 26 ADK 977 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Berrin P. yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, 5 araçta maddi hasar oluştu.

MAHALLE SAKİNLERİ YETKİLİLERE SESLENDİ

Kazanın ardından Taşköprü Caddesi'nde 13 yıldır ikamet eden Engin Yenisu, muhabirimiz Emrah Köse'ye yaptığı açıklamada, sokakta 2-3 günde bir kaza olduğunu ve yetkililerden bir trafik ışığı veya kasis yapılmasını talep ettiğini belirtti.

Yenisu, "Buraya bir trafik lambasının yapılmasını veya bir kasis yapılmasını gerekli önlemlerin yapılmasını yetkililerden istiyoruz. Bu insanların canı bizim için çok kıymetli. Candan sonra mal geliyor." dedi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi