Yeni Eskişehirspor'un kurulma ihtimali var mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yeni Eskişehirspor'un kurulma ihtimali var mı?
A
a

Eskişehirspor tarihinde ilk defa amatör lige düşerken kulüp başkanı Erkan Koca basın toplantısından merak edilenlere açıklık getirdi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un liglerde küme düşmenin kaldırılmsaı talebi büyük yankı uyandırırken Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca bu konuda önemli açıklamalar yaptı. 3. Lig’in 4 grup olmasını istediklerine parantez açan Koca, “Türkiye Futbol Federasyonu’na 2. Lig ve 3. Lig kulüp başkanları olarak gittik. 15 tane takım BAL’dan 3. Lig’e yükseldi. 15 takımı 3 gruba dahil etsen olmuyor. 3. Lig’de bir statü değişikliği olacak. Bir takım 300 kilometre bandında maç oynamaya gidecek. Bölgesel bir profesyonel lig olacak aslında. Federasyon, bir takımın maç yapıp aynı gün şehrine dönmesini istiyor. Biz Ağrı’ya gidiyoruz 2 gün yolda geçiyor. 3. Lig ekipleri uçak masraflarını karşılayamıyor. Biz 3. Lig’in 4 grup olmasını istiyoruz” dedi. 

ESKİŞEHİRSPOR'UN TEKLİFİNE KULÜPLER DE ONAY VERDİ

Birçok kulübün bu sezon küme düşmenin kaldırılması konusunda fikir birliğine vardıklarını sözlerine ekleyen Başkan Koca, “Yaşanılan deprem felaketinden sonra bizim gruptan 3, diğer iki gruptan 1 ve 2 takım düşürüldü. Bu durumun bir haksızlık olduğunu belirttik. Bu Perşembe günü federasyon başkanın da katılacağı bir toplantı yapılacak. Birçok kulüp küme düşmenin kaldırılması yönünde fikir birliğine vardı. Hayırlı bir haber bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

YENİ ESKİŞEHİRSPOR'A KARŞIYIZ

Yeni Eskişehirspor gibi oluşuma karşı olduklarının söyleyen Erkan Koca, “Biz yeni Eskişehirspor konusuna karşıyız. Biz bu tribünlerden geldik. Biz kabullenemeyiz. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un açıklamalarını gördük. Kendisi yeni Eskişehirspor’a sıcak bakıyor olabilir. Ama biz Eskişehirspor’un ölmesine yok olmasına izin vermeyeceğiz. Kimse merak etmesin” şeklinde konuştu. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kamil Ocak 8 Haziran 2023 10:21

Bizde yeni Eskişehirspor istemeyenlere karşıyız.amatördeyiz beyler daha ne kaybedilebirki??? Kendi kendinize oynarsınız amatör kümede.kim gelecek maçlara görecegiz.

0 0 Cevap Yaz
pompeo 6 Haziran 2023 17:12

Hee hee … tirbünlerden gelmismislerde kimse merak etmesinmis de … ulan aldiginiz 20 cöp futbolcunun maaslarini bile ödeyemiyorsunuz daha ..

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi