Eskişehirspor’a geldiği günden buyana sessizliğe bürünen Teknik Direktör Ersun Yanal, sonunda suskunluğunu bozdu. Kulübün resmi internet sitesinden ilk açıklamasını yapan teknik adam, kupa ve bugün oynanacak maçla ilgili açıklamalarda bulundu.
HER GEÇEN GÜN İYİYE GİDERİZ
Eskişehirspor'un bugün sahasında yapacağı Gaziantepspor maçının ise zorlu geçeceğini kaydeden Teknik Direktör Ersun Yanal, ''Ligde 5 maçtır gol yemeyen bir takıma karşı oynayacağız. Ancak, takımıma güveniyorum. Oyuncularım iyi bir oyun ortaya koyduklarında kendilerini daha iyi hissediyor. Takımımdan ümitliyim. Oyuncularımın futbol oyununun kendileri ve izleyenlere keyif vermesi noktasına ulaşması çok önemli. Eskişehirspor taraftarı da aynı ruh ve düşünce birliği içinde. Futbolu böylesine bir arzuyla oynarsak, her geçen gün daha iyiye gideceğimize inanıyorum'' dedi.
KUPADA ŞANSLIYIZ
Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımının Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Medical Park Antalyaspor ile eşleşmesinin kendisini çok mutlu ettiğini bildirdi.
Yanal, kupa ile ilgili yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un bu yılki statü nedeniyle kupanın en şanslı takımı olduğunu savunarak, kural gereği maçların tarafsız sahada yapılacağını hatırlattı.
YENİ BİR HEYECAN KATACAK
Eskişehirspor taraftarının ve Bando Es-Es'in hiçbir maçta takımı yalnız bırakmadığını ifade eden Ersun Yanal, şunları kaydetti:
''Kupa maçlarında da taraftarımız ve bandomuz bizi yalnız bırakmayacak. Kupa heyecanı kente de yeni bir heyecan katacak. Güzel futbolu ödüllendiren taraftarımız, futbolun renklerini ve zenginliğini kupa heyecanına da taşıyacaktır. Böyle bir taraftara sahip olmak sadece bizim için değil, Türk futbolu için de büyük şanstır.
BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ
Kura sonucu Medical Park Antalyaspor ile eşleşmemize çok sevindim. İki takım arasındaki son lig maçı iyi geçmemişti. Türk futbol kamuoyuna ve Eskişehirspor taraftarlarına 90 dakika borçlandık. Kupa bize borcumuzu ödeme, mahcubiyetimizi giderme fırsatı sağlayacak'' dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ayşe Ünlüce iyi niyetli, rozetsiz bir belediye başkanlığı yapıyor…
Tarkan Demir
Profesör Güngör ezber bozdu
Kerem Akyıl
Çocuklar için mücadele edelim
Seval Erci
Nerede yanlış yaptık?
Ümit Polatbaş
Vadiye el attık!
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy