Turistlerin Eskişehir'de gözdesi: Metrelerce kuyruk...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Turistlerin Eskişehir'de gözdesi: Metrelerce kuyruk...
A
a

Bayram tatilini Eskişehir’de değerlendiren yerli ve yabancı turistler, Porsuk Çayı üzerinde gondol turu yapmak için sıra bekledi.

Sütiş Eskişehir
Bayram için Eskişehir’e gelen vatandaşlar Porsuk Çayı’ndaki gondol turlarına yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, gondol sefası yaşayabilmek için saatlerce sıra bekledi. Eskişehir’e ilk defa gelen Ömer Yıldırım, “İstanbul’dan geliyorum ve bu şehri çok beğendim. Bayramın ikinci günü bugün dolaşmaya devam edeceğiz. 2 saattir gondol sırası bekliyorum. Ama atmosfer çok güzel ve keyifli. Fiyatlar da çok normal geldi bana” dedi.


İSTANBUL’DAN AKIN ETTİLER

Uzun saatler sıra bekleyen Sevgi Toprak, “Daha önce Eskişehir’e gelmiştim ancak gondola ilk defa bindim. Çok beğendim gerçekten çok keyifliydi. Uzun saatler gondol sırası bekledik. Bayramımızı burada geçirmek istedik. Bugün İstanbul’a döneceğiz” şeklinde konuştu. Ailesiyle birlikte gondola binen Uğur Tıraşoğlu ise, “İstanbul’dan geldik çocukları gezdirelim fırsattan yararlanıp kendimiz de eğlenelim diye. Gondol istediler. Bugün çocukların günü, onlar ne isterse yapacağız. Gondol turu çok eğlenceliydi. Binmeyenlere tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Ayrıca gondolda seyahat etmek isteyen vatandaşlar için kısa tur 300 TL, uzun tur ise 600 TL.
 
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Uğur 13 Nisan 2024 11:35

Turist diyorsunuz hep buranın insanı bayram kalabalığı porsukta ilte

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi