TÜGVA'dan Eskişehir'de Filistin halkı için hayır pazarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TÜGVA'dan Eskişehir'de Filistin halkı için hayır pazarı
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği Üniversite Koordinatörlüğü tarafından Filistin'e destek amacıyla kermes düzenlendi. 

Sütiş Eskişehir
Kermeste, TÜGVA gençliği tarafından el yapımı ürünler, yiyecek ve içecekler satıldı. Kermesten elde edilen tüm gelir Filistin'e bağışlanacak.

KAZANCIMIZI FİLİSTİN'E BAĞIŞLAYACAĞIZ

TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Ramazan Anıl, kermese ilişkin yaptığı açıklamada, "Yaklaşık bir aydır çadırda nöbet tutarak Filistin'de yaşanan zulümlere dikkat çekmeye çalışıyoruz. Bugün de TÜGVA gençliği olarak kazancımızı Filistin'e bağışlayarak farkındalık oluşturmayı amaçladık." dedi.

ASLA SESSİZ KALMAYACAĞIZ

Anıl ayrıca, kermeste satılan ürünlerin çoğunun TÜGVA üyeleri tarafından el yapımı olduğunu ve bu ürünleri Filistin halkının emeği olarak gördüklerini söyledi. ANIL, "Onların mallarını onlar adına satıp, inşallah kazançlarını da onlara ulaştıracağız. Bizler TÜGVA gençliği olarak daha adil bir dünya için mücadele etmeye devam edeceğiz. Zulüm ve vahşetin olduğu yerde asla sessiz kalmayacağız." mesajını verdi. 
Kermese, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Mesut ÖNDEŞ, MEMURSEN İl Temsilcisi İbrahim AKAR, Osmangazi Üniversitesi Genel Sekreteri Harun YOLDAŞ ve çok sayıda davetli katıldı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi