Tepebaşı Belediyesi, Kadın İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği ile önemli bir iş birliği protokolüne imza attı.
Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı (KİHEP) çerçevesinde yapılan protokol ile, dernek tarafından geliştirilen eğitim programı Tepebaşı bölgesinde uygulanacak. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Kadın İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği Başkanı Ebru Batık tarafından imzalanan protokol, 18 yaş üstü kadınlar ve belediye personeli için büyük bir fırsat sunacak.
Başkan Ataç, imza töreninde yaptığı konuşmada, Tepebaşı Belediyesi olarak kadın ve çocuk odaklı projeleri ön planda tuttuklarını belirterek, kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha güçlü olmaları için çeşitli uygulamalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Ayrıca, 2023 itibariyle yerel eşitlik eylem planları doğrultusunda hizmet vermeye devam ettiklerini vurguladı.
Kadın İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği Başkanı Ebru Batık ise, 21 belediye ile protokol imzaladıklarını ve Tepebaşı’nda olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, bu protokolle daha fazla kadına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.










Özel değil devlet hastanesi yapılacak
Deprem Eskişehir’e GE – Lİ – YOR
CHP mi sahada yoksa AK Parti mi?
Eskişehir sokaklarında gördüğümüz en acı manzara!
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Sağduyu her şeyden önemli
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Düşükler neden tekrarlar?
Sağlığınız için
Vatandaşları aydınlattık
Hayır, o yaşamak istiyor
