Tepebaşı Belediyesi’nden kadın personele savunma eğitimi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı Belediyesi’nden kadın personele savunma eğitimi
A
a

Tepebaşı Belediyesi kadın personelini hem fiziksel olarak güçlendiriyor hem de temel savunma teknikleri konusunda bilinçlendiriyor.

Tepebaşı Belediyesi, kadın çalışanlarının güvenliğini ve özgüvenini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü iş birliğiyle, sahada aktif görev yapan kadın temizlik personeline yönelik aikido kursu başlatıldı.

Yunus Emre Spor Kompleksi’nde düzenlenen eğitimlerde, kadın çalışanlara olası riskli durumlarda kendilerini nasıl koruyabilecekleri öğretiliyor. Kurs sayesinde hem fiziksel dayanıklılıkları artan hem de temel savunma konusunda farkındalık kazanan kadın personel, ani saldırılara karşı uygulamalı savunma tekniklerini öğreniyor. Tepebaşı Belediyesi, bu eğitimlerle aynı zamanda toplumsal cinsiyet eşitliği bilincini de güçlendirmeyi hedefliyor.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi