Tepebaşı Belediyesi'nden Anneler Günü kutlaması ve kadınlara destek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı Belediyesi'nden Anneler Günü kutlaması ve kadınlara destek
A
a

Tepebaşı Belediyesi, Anneler Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte, kadınları onurlandırarak anlamlı bir kutlama gerçekleştirdi

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Etkinlikte kadınlar DJ performansları eşliğinde eğlenirken, belediye temizlik görevlilerinin hazırladığı Eko Show büyük ilgi gördü. Programa, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Tevfik Yıldırım, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal ve CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilay Mert Başlı da katıldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, etkinlikte yaptığı konuşmada belediyede çalışan kadın sayısının her geçen gün arttığını belirterek, "Belediyemizde 673 kadın şirket çalışanı, 121 kadın memur olmak üzere toplamda 794 kadın personelimiz var. Bu sayı her geçen gün artacak," dedi. Ataç, kadınlara yönelik şiddeti şiddetle protesto ettiğini de ifade etti.

Etkinlikte, Ataç ayrıca büyük anneleri Zübeyde Hanım’ı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü de anarak, kadınların toplumda çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi