Sivrihisar Belediyesinden devir teslim yapıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sivrihisar Belediyesinden devir teslim yapıldı
A
a

Sivrihisar Belediyesi’ni 74 yıl sonra kazanan CHP’nin adayı Habil Dökmeci, düzenlenen törenle başkanlık koltuğuna oturdu.

Sütiş Eskişehir
CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Talat Yalaz’ın da katıldığı tören, belediye binası önünde gerçekleşti.
Törenle ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili İbrahim Arslan, şunları ifade etti:
“Binlerce yıllık tarihiyle, çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış, dünyanın merkezi olarak bilinen Nasrettin Hoca’nın diyarı Sivrihisar’ımızda bugün gerçekleştirilen devir teslim töreninde CHP’liler olarak, 74 yıl sonra belediye başkanlığını kazanmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 
Cumhuriyetimizin 100. yılında hepimize bu gururu yaşatan, başarının mimarları, belediye başkanımız Habil Dökmeci’ye, CHP İlçe Başkanı Faruk Ertaş’a, örgütümüzün tüm kademelerinde görev yapan partililerimize, Meclis üyelerimize ve çok kıymetli Sivrihisarlı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.”
CHP İl Başkanı Yalaz da "Sivrihisar Belediye Başkanımız Habil Dökmeci bugün itibariyle görevi devraldı. Sivrihisar Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı tarafından yönetilerek sosyal demokrat belediyecilikle tanışacak!" değerlendirmesinde bulundu.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi