Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün, şike ve teşvik iddialarıyla ilgisi bulunmadığını söyledi. Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir de duruşmayı izlemek üzere salonda bulundu.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada ilk olarak Zafer Tüzün dinlendi. Şike yapıldığı iddia edilen dönemde Lig TV'de Eskişehirspor maçlarının yorumunu yaptığını belirten Zafer Tüzün, Eskişehirspor'un her maçına gittiğini belirtti. Tüzün, bazen kendi aracıyla bazen de Ali Kıratlı ile maçları izlemeye gittiğini kaydetti.
Trabzonspor'un yenilmesi yönünde konuşmaları sorulan Tüzün, "Genelde Eskişehir'de Trabzonspor'a antipati var. Daha önce son maçta Trabzonspor'a yenilen Eskişehirspor ligden düşmüştü." dedi. Tüzün, Eskişehirspor ve diğer takımların tesislerine güncel bilgileri toplamak amacıyla uğradığını da ifade etti.
Bu arada, duruşma başladıktan kısa süre sonra Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir de salona geldi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Turizm için ortak mücadele şart
Seval Erci
Talat Yalaz’ı susturalım
Kerem Akyıl
Eskişehir AK Parti doğasına sahip çıkıyor
Kaan Özcan
TOKİ Kocakır konutlarının altyapısını kim yapacak?
Tarkan Demir
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
