Sempozyum kapanışında Eskişehir’i Emre Fel coşturacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sempozyum kapanışında Eskişehir’i Emre Fel coşturacak
A
a

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği 17. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, 12 Eylül Cuma günü sevilen sanatçı Emre Fel’in konseriyle sona erecek

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, 12 Eylül Cuma günü özel bir konserle sona erecek. Sempozyumun kapanış etkinliğinde sevilen sanatçı Emre Fel, saat 20.30’da Eskişehirlilerle buluşacak.

Sanat ve kültür dolu etkinliklere ev sahipliği yapan sempozyumda, heykel çalışmaları, sergiler, el emeği ürün satış noktaları, çocuk oyun parkı, yemek yarışmaları, çocuk atölyeleri ve daha birçok sosyal aktivite yer aldı. Bu yıl 17’ncisi düzenlenen organizasyon, Tepebaşı Belediyesi’nin kültürel hayatına katkı sunmaya devam ediyor.

Kapanış töreni saat 18.30’da başlayacak ve konserle devam edecek. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, tüm Eskişehir halkını sempozyumun kapanış törenine ve Emre Fel konserine davet etti.
Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi