Satrançta şampiyonlar belli oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Satrançta şampiyonlar belli oldu
A
a

Eskişehir Satranç İl Birinciliği Müsabakaları geçtiğimiz gün yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Zorlu mücadelelerde erkekler kategorisinde ter

Mücadele nefesleri kesti
Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kapsamında geçtiğimiz günlerde başlayan Satranç İl Birinciliği Müsabakaları yapılan final maçları ile sona erdi. Yaklaşık 120 sporcunun katıldığı turnuvada kıyasıya geçen mücadeleler yaşandı. Gökmeydan Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda sporcular soluksuz müsabakalarla rakiplerini saf dışı bırakmaya çalıştı. Geçtiğimiz gün oynanan final müsabakaları ise nefesleri kesti.
Erkeklerde Melih Okuş zafere ulaştı
Finale yükselen Melih Okuş ve Emre Cerit şampiyonluk mücadelesinde karşı karşıya geldi. Yaklaşık 1 saat süren müsabaka izleyenlere büyük bir zevk verdi. Zorlu mücadelede Melih Okuş yaptığı hamlelerle şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı ve erkekler kategorisinde ismini 1’inci sıraya yazdırdı.3’üncü sırayı ise Abdurrahman Tetik alırken 4’üncü ise Onur Taşcı aldı. Kızlar kategorisinde ise Şevval Şahin ise Biyçe Korkmaz’ı mağlup ederek zafere ulaşan isim oldu. 3’üncü sırayı Zübeyde Ekici alırken 4’üncülüğü ise Işıl Çiçek aldı. (SS)
 
 

(Bize mesaj ve ihbarda bulunmak için, sitenin üst ve alt kısmında bulunan mesaj gönder bölümünü kullanabilirsiniz.

Herhangi bir haber ya da köşeye yorum yapmak için ise haberin altında bulunan mesaj bölümünü doldurmanız yeterli olacaktır)

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi