Yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği, 15 Temmuz'daki darbe girişimini konu alan filmin oyuncuları Şaşmaz ve Kayaoğlu, Eskişehir'deki bir alışveriş merkezinde sevenleriyle bir araya geldi.
Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği filmin başrol oyuncusu Şaşmaz, lise öğreniminin bir bölümünü Eskişehir'de yaptığını kaydetti.
"Kurtlar Vadisi" dizisine uzun bir ara verdiklerini ifade eden Şaşmaz, "Bu sırada 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmini yaptık. Filmden sonra 2018 yılının ocak ya da şubat aylarında 'Kurtlar Vadisi Kaos' dizisiyle ekranlarda olacağız. 15 Temmuz gecesi gazi olanlara acil şifalar, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. 15 Temmuz darbe girişiminin perde arkasında sınırlarımızda gerçekleşen bazı planların olduğunu duyarak bu filmi yaptık. Filmi herkesin izlemesini tavsiye ediyorum." diye konuştu.
Cahit Kayaoğlu da "Kurtlar Vadisi Vatan"ın yüreği vatan sevgisiyle dolu insanların filmi olduğunu dile getirdi.
Konuşmaların ardından 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Eskişehir Şubesi Başkanı İbrahim Mehmet Ünal, Şaşmaz'a plaket verdi.
Daha sonra oyuncular, filmi vatandaşlarla izledi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Kesikbaş’ın ekonomik krize çözüm önerisinin odağında tarım var!
Tarkan Demir
Ataç sert çıktı
Kerem Akyıl
Her şeye rağmen Eskişehirspor!
Kaan Özcan
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
