yandex

Porsuk Bulvarı’nda tepki çeken görüntü kaldırıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Porsuk Bulvarı’nda tepki çeken görüntü kaldırıldı
A
a

Eskişehir’de Porsuk Çayı çevresinde elbise ve çeşitli eşyaları ağaçlara asarak satışa çıkaran kişi hakkında yapılan şikâyetler sonuç verdi. Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle bulvar çevresindeki eşyalar kaldırılırken, satıcı hakkında da işlem uygulandığı öğrenildi.

Porsuk Bulvarı çevresinde satışa çıkarılan ikinci el eşyaların oluşturduğu görüntü kirliliği vatandaşların tepkisine neden oldu.

Gelen ihbarları değerlendiren Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bulvar çevresinde denetim gerçekleştirdi.

Eşyalar ağaçlardan kaldırıldı

Halkın yoğun olarak kullandığı Porsuk Bulvarı'nda ağaçlara ve koruluk alanlarına asılarak satışa çıkarılan elbise ve çeşitli eşyalar ekiplerin müdahalesiyle kaldırıldı.

Bu uygulamayla birlikte bulvar çevresindeki görüntü kirliliğinin de önüne geçildi.

Satıcı hakkında işlem yapıldı

Porsuk Bulvarı’nı ikinci el eşya satış alanına dönüştüren kişi, zabıta ekipleri tarafından uyarılırken hakkında gerekli cezai işlemin uygulandığı öğrenildi.

Şehrin simgelerinden Porsuk Çayı çevresinde yapılan müdahalenin ardından, bulvarın daha düzenli bir görünüme kavuştuğu görüldü.

Kaynak : OĞUZHAN ÖZKAYA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...