Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Spor Kulübü Atletizm Takımı'nın başarılı sporcularıyla bir araya geldi. Aladdin Kafede düzenlenen buluşmada, Başkan Kurt genç atletlere sporun ve eğitimin önemini hatırlatarak, "Hem spor yapmak hem de okumak çok önemli. Atletizm, diğer tüm sporların temeli. Başarıya giden yol, disiplinli çalışma ve azimle açılır" dedi.
7 yıl içinde 138 kupa, 614 madalya kazanan ve 14 milli sporcu yetiştiren Odunpazarı Spor Kulübü, aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı bursları da kazanan birçok sporcuya sahip. Kulüp Antrenörü Serhat Kökten, Odunpazarı Belediyesi’nin sağladığı destekle bu başarıların mümkün olduğunu vurgulayarak, "Bu sistem olmasaydı okul sporlarıyla sınırlı kalırdık. Kulübümüzün adını Türkiye çapında duyurmak bizim için büyük bir gurur" dedi.
Başkan Kurt, sporun yanı sıra eğitimle de paralel ilerlemenin önemine dikkat çekerek, "Sizlerin başarıları, Eskişehir’i bir atletizm şehri yapma yolunda önemli bir adım. Hedefiniz ne olursa olsun, çok çalışın, gayret edin ve asla pes etmeyin" diyerek sporculara başarılar diledi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Bir nesil alarm veriyor!
Tarkan Demir
“İyi ki kentsel dönüşüm yaptık” diyebilelim!
Seval Erci
Ünlüce Balmumu Müzesi iddialarına yanıt verdi
Kerem Akyıl
CHP mi sahada yoksa AK Parti mi?
Kaan Özcan
Eskişehir sokaklarında gördüğümüz en acı manzara!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
