Odunpazarı Belediyesi tarafından çocukların yaz tatilini sporla geçirmesi amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları, farklı branşlarda devam ediyor. Program kapsamında atletizm eğitimi alan 2013-2016 doğumlu 40 sporcu, Sazova Atletizm Pisti’nde haftanın 3 günü çalışmalarını sürdürüyor.
Antrenmanlarda genç sporculara atletizmin temel disiplinleri öğretilirken, fiziksel gelişimlerini destekleyecek çalışmalara da yer veriliyor. Çocukların hız, dayanıklılık ve koordinasyon becerilerinin geliştirilmesinin yanı sıra farklı atletizm branşlarını tanımaları amaçlanıyor.
Sazova Atletizm Pisti’ndeki düzenli çalışmalar, çocukların küçük yaşta sporla tanışmasına ve yeteneklerini keşfetmesine imkan sağlıyor. Antrenmanlar sayesinde genç sporcular bir yandan fiziksel açıdan gelişirken, diğer yandan disiplinli çalışma alışkanlığı kazanıyor.
Odunpazarı Belediyesi, Yaz Spor Okulları ile çocukların tatil dönemini verimli geçirmelerini ve sporla iç içe olmalarını hedefliyor.
Farklı branşlarda devam eden çalışmalarla çocukların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda spor dallarıyla buluşturulması ve gelecekte başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlanması amaçlanıyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ahilik anlayışı
Seval Erci
Kaçak güreşenler kulübü!
Tarkan Demir
Solcular bu işi becerecek mi?
Kerem Akyıl
MHP hazır
Kaan Özcan
Eskişehir’in mirası yok oluyor!
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy