Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi, Emek ve Gültepe Mahallelerinde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezleri’nde yaşayan kıdemli vatandaşlara Ramazan Bayramı öncesinde kişisel bakım hizmeti sundu. Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası’nın desteklediği proje ile bayrama daha şık girecek olan kıdemli vatandaşlar, gönüllü berber ve kuaförlerin sunduğu hizmetten faydalandı.
Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından görevlendirilen gönüllü berber ve kuaförler, Emek Koca Çınar Yaşam Merkezi ve Gültepe Mahallesindeki Koca Çınar Yaşam Merkezi'ne gelerek kıdemli vatandaşların saç kesimi ve sakal tıraşı gibi kişisel bakımlarını yaptı.
Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya, etkinliğe katılan kuaförlerin tamamen gönüllü olarak hizmet sunduklarını belirterek, bu tür hizmetlerin periyodik olarak devam edeceğini ve Koca Çınar Yaşam Merkezleri'nde bulunan kıdemli vatandaşlara yönelik ziyaretlerin süreceğini ifade etti.










SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
İçiniz soğudu mu bari?
Külliye’de olması gereken oluyor
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Düşükler neden tekrarlar?
Sağlığınız için
Vatandaşları aydınlattık
Hayır, o yaşamak istiyor
Türkiye'de futbol