Murat Diri mağlubiyetten sonra bunları söyledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Murat Diri mağlubiyetten sonra bunları söyledi
A
a

İstanbulspor ve Balıkesirspor mağlubiyetiyle düşme hattından kurtulma adına çok büyük avantaj kaybeden Eskişehirspor’da taraftar yine de umudunu sürdürmek istiyor. Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamada, “Takımımıza en büyük desteği yine biz vereceğiz. Geçen sene kenetlendik ligde kaldık, yine ligde kalacağız” dedi.

Eskişehirspor haberleri: TFF 1. Lig’de küme düşme hattından kurtulmak isteyen Eskişehirspor, son iki haftadır puana hasret kaldı. 5 puanla ligin son sırasına demir atan Kırmızı Şimşekler’de taraftarlar son alınan Balıkesirspor mağlubiyetiyle büyük bir üzüntü yaşadı. Art arda alınan puan kayıplarının ardından camiada desteğin bitmemesi için Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamada umutların kaybedilmemesini istedi.

Kenetlenmemiz lazım

Diri yaptığı açıklamada, “Takımıza yine en büyük desteği biz taraftarlar vereceğiz. Yine ligde kalacağız. Geçen sene daha zorlu bir dönemde kenetlenerek başarılı olduk. Yine olacağız. Yönetim kurulumuz aksayan bölgeleri görüyor ona göre önlem almak için çalışıyor. Alacakları Kararların arkasındayız” ifadelerine yer verdi.

Taraftarın her zaman kötü gün dostu olduğunun altını çizen Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, “Bolu maçını kazanmak için uğraşacağız. Daha sonra kadromuzu koruyabilmemiz çok önemli. Devre arası kamp dönemi dağılan birlik beraberlik havasını toplamak için iyi bir fırsat olacaktır. Hepimiz mutsuzuz ama kötü gün dostuyuz. Yıllardır tribünlerin desteğiyle ayakta kalıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yönetime güveniyoruz

Yönetimin aldığı her kararın arkasında olduklarını ve yöneticilere güvendiklerini söyleyen Diri, “Yönetim kurulumuz mevcut kadroyu korumak için çalışırken oyuncularımıza bu süreçte olumsuz bir tavır sergilememek gerekir. Onları zor durumda bırakırız. Yönetime güveniyoruz. Eskişehirspor için sen, ben, biz, ne istiyor ve düşünüyorsak onu yapacaklardır. Yapacak bir şey yok. Yenemedik” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
1000
icon
Onur 24 Aralık 2019 11:40

Antalya'da o meşaleleri stada sokmasaniz belki hala süper lig'de olacaktık. Kişisel menfaatleriniz için destek verdiğiniz saçma sapan yöneticiler olmasa bugün bu durumda olmazdık. VIP araçlarla lüks içinde deplasman yapıp taraftarlık taslamayin insanlara, kimler ödedi o faturaları, önce tribünlerin düzelmesi lazım

0 4 Cevap Yaz
pompeo 24 Aralık 2019 08:04

bolu macini kazanmak icin ugrasacakmissss ... beyefennndi ... Göztepe macini kazanmak icin ugrassaydin buralarda olmazdik ...

0 3 Cevap Yaz
Ailkan

Cok dogru artık birakması lazım onun sayesinde süper lige cıkamadık

0 2
Tekin 23 Aralık 2019 22:49

Çözümünüz yoksa niye geldiniz

0 2 Cevap Yaz
Deli 23 Aralık 2019 18:10

Allah sabır versin.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi