Müge Boz'un Bebeğinin Adı Rika Ne Anlama Geliyor? 

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Müge Boz'un Bebeğinin Adı Rika Ne Anlama Geliyor? 
A
a

Sevilen oyuncu Müge Boz,  ikinci kez anne olmanın sevincin yaşadı. Geçtiğimiz cumartesi günü dünyaya gelen oğluna "Rika" ismini veren Boz, bu isim tercihinin hikayesini merak edilenlere anlattı. İşte Rika adının anlamı nedir, hangi dile aittir?

Sütiş Eskişehir
2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenen Müge Boz, aynı sene ilk çocukları Vina'yı kucaklarına almıştı. Şimdi de ikinci bebeklerinin doğumunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Boz, annelik duygularını samimi sözlerle dile getirdi. Doğuma giderken heyecanlı ve sevinçli olduğunu belirten Boz, oğlu Rika'yı ilk kez görünce yaşadığı duyguları net bir şekilde anlattı. Hastane odasında yalnız kalırken, eşi Caner'in yanında olmasını beklediğini kaydeden anne, bebeğin doğum anının kendisi için bambaşka bir deneyim olduğunu vurguladı.

Boz'un eşi Caner Erdeniz de, oğullarının isminin "Rika" olmasının hikayesini paylaştı. Çift, Kosta Rika tatillerinden esinlenerek bu adı seçtiklerini söyledi. Yeni anne-babanın, ikinci çocuk sevincini samimi ve coşkulu şekilde anlattığı bu paylaşım, takipçilerden de yoğun ilgi gördü.

Rika Adı Ne Anlama Geliyor?

Müge Boz'un 2. çocuğuna verdiği Rika isminin anlamı son günlerde çok merak edilir oldu.  Müge Boz'un yaptığı açıklamaalara göre Rika adı zenginlik, bolluk ve bereket gibi anlamları içeriyor.  
Ayrıca Osmanlıca kökenli bir yazı biçimi anlamına gelen Rika ismi ilk çocuğu Vina ile de uyumlu. Rika, hem modern hem de köklü bir isim olarak güzel bir seçenek gibi duruyor.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi