Miniklerin şenliği başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Miniklerin şenliği başladı
A
a

Masa Tenisi İl Temsilciliği’nin Çocuk Bayramı Haftası Etkinlikleri kapsamında organize ettiği 23 Nisan Masa Tenisi Şenliği dün gerçekleştirilen törenl

Masa Tenisi İl Temsilciliği’nin Çocuk Bayramı Haftası Etkinlikleri kapsamında organize ettiği 23 Nisan Masa Tenisi Şenliği dün gerçekleştirilen törenle açıldı
Beğeni topluyorlar
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara yönelik spor şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta atletizmde yapılan şenliklerin bu hafta ki ayağı masa tenisiydi. Masa tenisi şenliğinde minikler adeta raketlerini konuşturdu. Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından yapılan şenliklerde bayanlar kategorisinde 7, erkeklerde ise 12 ekibin mücadele etti. Minik masa tenisçiler ortaya koydukları performans ile büyük beğeni topladı.
160 Sporcu Mücadele Ediyor
Bugün sona erecek bu önemli ve anlamlı organizasyon bugün yapılacak final müsabakaları ile son bulacak. Toplam 160 Masa tenisçinin ter döktüğü şenlik sonunda düzenlenecek tören ile dereceye giren ekip ve sporculara ödülleri dağıtılacak. Bu sabah saat 09.00’da kaldığı yerden devam edecek olan 23 Nisan Masa Tenisi Şenliği Gökmeydan Spor Salonu’nda yapılıyor. (SS)
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi