Milletvekili Hatipoğlu’ndan şehit Mercan için taziye mesajı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Milletvekili Hatipoğlu’ndan şehit Mercan için taziye mesajı
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Gürcistan’da askeri kargo uçağının düşmesi sonucu şehit olan Eskişehirli Hava Uçak Bakım Üsteğmen Emre Mercan için taziye mesajı yayımladı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Gürcistan'da askeri kargo uçağının düşmesi sonucunda şehit olan Eskişehirli Hava Uçak Bakım Üsteğmen Emre Mercan için taziye mesajı yayımladı.

Azerbaycan’dan havalandıktan sonra Gürcistan’da düşen uçakta bulunan 27 yaşındaki Eskişehirli Hava Uçak Bakım Üsteğmen Emre Mercan şehit oldu. Mercan'ın şehadet haberi baba ocağına ulaşırken, Milletvekili Nebi Hatipoğlu bir taziye mesajı yayımladı. Hatipoğlu'nun mesajında, "Gürcistan’da görev uçuşu sırasında kaza kırıma uğrayan askeri kargo uçağımızda şehit olan hemşehrimiz, kahraman evladımız Hava Uçak Bakım Üsteğmen Emre Mercan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Aziz şehidimizin makamı ali, mekânı cennet olsun" ifadeleri yer aldı.
Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi