yandex

Mihalıççık’ta kaybolan 64 yaşındaki vatandaştan iyi haber geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mihalıççık’ta kaybolan 64 yaşındaki vatandaştan iyi haber geldi
A
a

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesinde kendisinden haber alınamayan 64 yaşındaki Y.Ö., 177 kişilik ekibin saatler süren arama çalışması sonucu sağ olarak bulundu. Y.Ö., sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edildi.

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesinde kaybolan 64 yaşındaki zihinsel engelli Y.Ö., jandarma ekiplerinin de aralarında bulunduğu 177 kişilik arama kurtarma ekibinin çalışması sonucu sağ olarak bulundu.

Ilıcalar Mahallesi’nde yaşayan Y.Ö.’nün ailesi, dün saat 15.00 sıralarında kendisinden haber alamayınca durumu İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi. Saat 21.30 sıralarında yapılan ihbarın ardından bölgede geniş kapsamlı arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Çalışmalara Eskişehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş, Komando, JASAT, Kriminal ve Trafik ekiplerinin yanı sıra 3 termal drone, iz takip köpeği ve Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de katıldı. Kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların da destek verdiği çalışmalarda toplam 177 kişi görev aldı.

Ekiplerin sabaha kadar sürdürdüğü arama çalışmalarında Y.Ö., bugün saat 11.15 sıralarında Ilıcalar Mahallesi sınırları içerisinde sağ olarak bulundu.

Tedbir amacıyla sağlık kontrolünden geçirilen Y.Ö., ardından ailesine teslim edildi.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güven içerisinde hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla çalışmaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...