Meteoroloji'den Eskişehir'e uyarı: Saatler sonra havaya şaşıracaksınız!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Meteoroloji'den Eskişehir'e uyarı: Saatler sonra havaya şaşıracaksınız!
A
a

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir'de hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artacağını ve öğleden sonra toz aşınımı ile gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. İşte ayrıntılı hava durumu...

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’inde içinde bulunduğu bölge genelinde hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artacağını belirtirken, öğle saatlerinden itibaren toz aşınımı ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nin raporuna göre, bugün Eskişehir ve bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olması bekleniyor. Raporda, hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece artarak, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin edilirken, öğle saatlerinden itibaren ise toz taşımı ile gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi. Meteorolojinin yayınladığı raporda, yağış anında kuvvetli rüzgâr, kısa süreli kuvvetli yağış, dolu yağışı ve yıldırım düşmesi gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların yağış anında dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarı yapıldı.

Meteoroloji hazırladığı raporda, Eskişehir’de en yüksek sıcaklığın 37 derece ile Sarıcakaya ilçesinde, en düşük ise 26 derece ile İnönü Mihalıççık ilçesinde olması beklendiğini paylaştı.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi