MasterChef 2024 ne zaman başlayacak? Jüride kimler var?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MasterChef 2024 ne zaman başlayacak?  Jüride kimler var?
A
a

MasterChef Türkiye, mutfak sanatlarının en iddialı ve heyecan dolu yarışması olarak ekranlara geri dönüyor. Peki MasterChef ne zaman başlıyor, jüride kimler olacak?

Sütiş Eskişehir
MasterChef Türkiye, mutfak sanatlarının en iddialı ve heyecan dolu yarışması olarak ekranlara geri dönüyor. Yeni sezonuyla ilgili birçok merak edilen soru vardı ve nihayet ilk tanıtım yayımlandı. Yarışmacıların heyecanla beklediği ve izleyicilerin de merakla takip ettiği MasterChef Türkiye'nin ne zaman başlayacağı konusu, gündemin en önemli başlıklarından biri haline geldi.

Geçtiğimiz yıl 14 Haziran tarihinde start alan MasterChef Türkiye'nin, bu yıl da haziran ayının ortalarında başlaması bekleniyor. Survivor All Star macerasının sona ermesinin ardından, izleyiciler MasterChef Türkiye için geri sayıma geçti. Jüri koltuğunda yer alan Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya, yeni sezonun heyecanını ve beklentilerini dile getirirken, yarışmacıların da heyecanla stüdyolara geri dönmesi bekleniyor.

MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu yıl da, mutfak sanatlarına gönül vermiş yetenekli yarışmacıları ağırlayacak. Yarışmacılar, jüri karşısında zorlu görevleri başarıyla tamamlayarak, MasterChef şampiyonu olmak için mücadele edecek. İzleyiciler de, yine heyecan dolu anların yaşanacağı MasterChef Türkiye'yi yakından takip edecek.

Yeni sezonda neler olacağı merak edilen MasterChef Türkiye, haziran ayının ortalarında ekranlara geri dönecek. Yarışmanın ne zaman başlayacağı, izleyiciler tarafından merakla beklenirken, jüri üyeleri de yeni sezonun heyecanını dile getiriyor.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi