Masa Tenisi Birincileri Bisikletle Ödüllendirildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Masa Tenisi Birincileri Bisikletle Ödüllendirildi
A
a

Afyonkarahisar Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi İl Birinciliği Turnuvasında İl Birincileri Bayat İlçesinin Derbent Köyünden Çıktı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi İl Birinciliği Turnuvasında il birincileri Bayat ilçesinin Derbent köyünden çıktı. Birinciler bisikletle ödüllendirildi.
Her fırsatta ilçeleri ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, okul sporlarının önemine vurgu yaparak ve tüm okulların bu projelere katılımı noktasında destek istiyor.
Kasapoğlu, “Spor yapmak, öğrencilerin kendilerine olan güvenlerini artırır. Başarılarını ve gelişimlerini gördükçe, özgüvenleri artar ve kendilerine olan inançları güçlenir. Bu nedenle okul sporlarına katılımı artırmak için tüm paydaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Derbent İlkokulu öğrencileri, okul sporlarına katılımları sayesinde kendilerindeki yeteneğin farkına vardılar. Bu başarının diğer belediyelere de örnek olacağını düşünüyor ve desteklerini bekliyorum" ifadelerine yer verdi.
Öte yandan, Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, sporcuları bisiklet ile ödüllendirdi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi