Marshall bugün ekranlarda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Marshall bugün ekranlarda
A
a

Amerika’da ALS hastaları yararına düzenlenen 2 Milyon Dolar ödüllü The Basketball Tournament’e katılan Sean Marshall’ın takımı Team Challenge ALS bugün finalde Overseas Elite takımı ile mücadele edecek.

Karşılaşma saat 19.00’da bein SPORTS’da ESPN’den canlı yayınlanacak.

 ALS Hastalarına bağışlanacak
Eskişehir Basket’i Süper Lig’e taşıyan isimlerin başında gelen Amerikalı yıldız oyuncu Sean Marshall ve arkadaşlarının ALS hastalarına yardım etmek için kurduğu Team Challenge ALS, bugün 2 Milyon Dolar’ın sahibi olmak için final maçına çıkacak. Marshall’ın ekibinin kazanması halinde elde edilen tüm gelir ALS hastalığı ile mücadele eden hastalara bağışlanacak. Büyük final bugün saat 19.00’da Amerika Baltimore’da oynanacak ve maç bein SPORTS kanalları içinde yer alan ESPN tarafından canlı yayınlanacak.

 “Kazanıp 2 milyon doları vereceğiz”
Eskişehir Basket’te kalarak Süper Lig’de de siyah kırmızılı formayı giyecek olan  başarılı basketbolcusu Sean Marshall, yaptığı açıklamada, “ALS hastalarına duyarlılık turnuvasında bulunduğum için büyük mutluluk duyuyorum. Bu bir farkındalık turnuvası. Burada toplanan gelirin ALS hastalarına gidecek olması bizleri sevindiriyor. Burada çok sayıda arkadaşımla birlikteyiz. Hepsi iyi bir duruş sergileyip ALS hastaları için ter döküyor. Bugün kazanıp 2 milyon doları büyük bir gururla o dostlarımıza vereceğiz” ifadelerini kullandı.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi