Özel kadastrocu ve köylerde kasabalarda bilirkişi işbirliğ ile her yer satın alınabilir..Orman arazilerinin çoğu satıldı zaten.Hala hazineye ait yerler satılmaktadır.Araştırın..Çok büyük haksızlık,vurgun ortaya çıkar.
Araştırdım bizzat onlarcasına şahit oldum. Bunu kimler yaptı? Güya müslüman güya solcu güya halkçı güya sosyalist vb. Düşünce de olan herkes. Paranın dini imanı yok.
Sayın vekil Odunpazarı Kanlıpınar da 3 parça arazi mera vasfına alındı. Kanlıpınar göleti üzerinde yaklaşık 2.5 milyon m2 gibi. Bu da o işlemlerin tersi bir çalışma. Yine o bölgede (Kalkanlı) 4-5 milyon m2 arazi havacılık sanayiine tahsis edildi. Tarım yapılacak o kadar çok arazi var ki ülkemizde. Önce şu meşhur ziraat odası Eskişehir şubesine 2 laf edin. Sizden fazla siyaset yapıyorlar. Onların işi tarımı ileri düzeyde tutmak, verimli ürün hasadı olmasını sağlamak, çiftçiyi bilinçlendirmek yönlendirmek vs. Ama bu işler dışında her şeyi yapıyorlar. Madem bu kadar çok sevdalısınız Kizilyer neden imara açıldı? Eskişehir'in verimli toprakları neden imara açıldı? Vişnelik Sümer haydi bunlar 90 larda açıldı. Peki kim açtı? Peki A. Söğütönü, Zincirlikuyu konut alanı yapıldı! Bunları kim yaptı? Sanırım hepsini savunduğunuz zihniyet yaptı! Oralardaki rantlar ı kimler paylaştı? Al tarlayı sonra arsa olacak zaten! Bunları ben almadım.
Önce Bilirkişi bul ve özel kadastroculara ver parayı...Devlete de 4-5 bin lira yatır..Tapunu al.......Bu kadar basit. İstarseniz ormanları çoğunu alabilirdiniz.
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Güler’den 3 belediye başkanına ‘orta yol’ çağrısı!
Tarkan Demir
Eskişehirspor, Kütahyaspor’u ezdi
Kerem Akyıl
Her hafta yeni bir zam!
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
