Stadımızın adı Atatürk’tür

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, stadyumun isminin ‘Atatürk ismi ile birlikte bir sponsor ismi de olabilir’ önerileri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “O da olabilir ama Atatürk’ün isminin önüne veya arkasına bir isim koyduğunuz zaman şirketler tarafından kabul görmez” ifadelerinde bulundu.

21 Mayıs 2025 08:30
A
a
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, stadyumun isminin ‘Atatürk ismi ile birlikte bir sponsor ismi de olabilir’ önerileri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “O da olabilir ama Atatürk’ün isminin önüne veya arkasına bir isim koyduğunuz zaman şirketler tarafından kabul görmez” ifadelerinde bulundu.
Sayın Albayrak’ın sözlerine tepeden tırnağa kadar karşı çıkıyorum.
Bir kere ortada Eskişehir stadına sponsor olmak isteyen bir firma bulunmuyor. Stadımız yapılalı 9 sene oldu. Bu süre zarfında stadımıza da bir isim verilmedi. Üstelik Sayın Albayrak’ın İl Başkanı olduğu partisinin yetkilileri defalarca, “Stadın adı Atatürk olacak” demesine karşın.
Bu süre zarfında zaten isimsiz olan stadımıza kaç tane sponsor buldunuz da şimdi konuşuyorsunuz?
Yani ortada olmayan sponsorların, belki Atatürk adını bahane ederek, sponsorluktan çekileceğini mi iddia ediyorsunuz?
Bence ortada sponsorların bir bahanesi yok, olmayan sponsorların öne sürülerek stadımıza Atatürk adını vermek istemeyenlerin bir bahanesi var.
Hani insan merak ediyor; Atatürk adı birilerinde kaşıntı mı yaratıyor?
Şu stadyuma Atatürk adını vermeme inadınızdan vazgeçin. AK Parti’nin yaptığı güzel hizmetleri alkışlamasını biliyoruz. Siz stadımıza Atatürk adını verin, biz de sizi destekleyelim.
 

Normal olarak Entok

Eskişehirspor Kulübü’nde beklenen kongre tarihleri açıklandı. Olağan mali genel kurul ve olağan seçimli genel kurulun 4 Haziran 2025 Salı günü yapılacak.
Maalesef bu seçimlerde yeterli çoğunluk ilk turda sağlanamıyor. Bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Eskişehirspor’da umarız ilk turda yeterli çoğunluk sağlanır. Çünkü kongrede yeterli çoğunluğun sağlanamıyor olması, taraftarın ve camianın moralini bozuyor.
Eskişehirspor kongre üyesi olmak bir şereftir. Kongre üyelerimizden rica ediyoruz; bir zahmet sıcak koltuklarından kalkıp, kongre salonuna teşrif ediversinler.
Tabii kongre olunca akla, yeni yönetimin kim olacağı sorusu da geliyor.
Ulaş Entok ekibinin birkaç gün içerisinde yeniden aday olup olmayacaklarına karar vermesi bekleniyor. Bana kalırsa aday olmaları en doğal haklarıdır. Eskişehirspor yıllar sonra ilk kez bir hedefine başarıyla ulaştı. Süper ligden düştükten sonra, istikrarlı bir şekilde dibi gördük. İlk kez küme düşmedik – bilakis – bir üst lige çıktık.
Normal olarak bu başarıdan sonra Entok yönetimine, 3’üncü ligde şans verilmesi lazım. Ulaş Entok ve arkadaşları sadece sportif başarı elde etmediler. Aynı zamanda camiada birlik ve beraberliği de sağladılar. 3’üncü ligde takımı yönetmenin hakları olduğunu düşünüyorum.
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon
veli karabulut 22 Mayıs 2025 12:40

EVET EVET EVET

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi