Normal olarak anormalleşiyoruz

AK Partililere göre “yumuşama”, Türkiye’nin geri kalanına göre “normalleşme süreci” başlamadan bitti.

20 Haziran 2024 09:29
A
a
Sütiş Eskişehir
AK Partililere göre “yumuşama”, Türkiye’nin geri kalanına göre “normalleşme süreci” başlamadan bitti. Bir süredir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la CHP lideri Özgür Özel arasında ikili diyaloglar yaşanıyordu. Ancak Türkiye öyle bir kavga ortamına sürüklendi ki, bu süreç de başlamadan sona ermiş oldu. Siyasi partilerin liderlerinin bir araya gelip çay içmesi ve memleket meselelerini konuşması çok güzel bir şey. Ancak bunu bile yapamıyoruz. Özellikle “Pabucumuz dama atılacak” endişesinde olan MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bu süreçten pek hoşlanmadığı belliydi. Nitekim Sayın Bahçeli sembolik bir dosyanın fotoğrafını paylaştı ve ödü patlayan AK Partilileri hizaya soktu.
Peki şimdi ne olacak?
Normal olarak yeniden anormalleşeceğiz. İktidar yine muhalefeti terörist olmakla suçlayacak. Ekonomik kriz derinleşecek. Sinan Ateş davasının üstü kapatılacak, yüzde yüz yerli ve milli uyuşturucu çeteleri memlekette cirit atacak. Mülteciler milyonlar hâlinde Türkiye’yi işgal etmeye devam edecek. En önemlisi de memleketin sorunlarını çözmeyi geçtim, bu sorunlar konuşulmayacak bile. Ülkenin sorunlarından bahseden gazeteciler, “Milliyetçi paylaşımlar yaptıkları tespit edilmiştir” diyerek zindanlara tıkılacak. 
Tabii normal olarak zamlar da birbirini takip edecek. Özetle AK Parti Türkiye’si aynen devam edecek. Hayırlı – uğurlu olsun…

Cazibe merkezi Eskişehir

Milletçe ve huzur içerisinde güzel bir Kurban Bayramı’nı daha geçirdik. Eskişehir bayram boyunca turistlerin adeta istilasına uğradı. Normalde – hele ki havalar sıcaksa – böyle uzun tatil dönemlerinde vatandaşlar Akdeniz sahillerine koşardı. Ancak ekonomik kriz buna imkân vermedi. Bunun yerine özellikle Eskişehir’e komşu olan illerden kentimize turist akını yaşandı.
Eskişehir’in denizi veya kayak merkezi yok. Kentin tek özelliği kent merkezinin güzel olması. Sadece bu bile Eskişehir ekonomisine çok olumlu yansıyor. Bu arada gelen turistlerin içinde her geçen gün daha çok yabancı turist görmek de çok güzel bir şey.
Her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi hastanelerin acil servisleri de fazla mesai yaptı. Kendi kolunu, parmağını kesen acemi kasaplar, biz haberciler için bir Kurban Bayramı klasiği. Tabii ipten kurtulup sokaklarda koşturan danaları da unutmayalım.
Bu arada bayramın 3’üncü günü yüzümüzü güldüren milli takımımıza da çok teşekkür ediyoruz. Sayelerinde çifte bayram yaşadık.
Her ne kadar ekonomik krizle boğuşsak da Kurban Bayramı yüzümüzün gülmesine neden oldu. Bu arada Eskişehir’in kendi bölgesinde giderek bir cazibe merkezi olması da bizleri ayrıca sevindirdi.
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi