Kaybedecek hiçbir şeyi yok: John Wick

Sevdikleri bir bir onu terk ederken, intikam duygusuyla gözünü karartan Wick, düşmanlarının peşine düşer.

19 Mayıs 2019 09:59
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu hafta sizlere John Wick filminden bahsedeceğim. Bol aksiyon ve gerilim dolu film 2014’te vizyona girdi. Filmin yönetmen koltuğunda ChadStahelskive David Leitch oturuyor. Başrol oyuncusu Keanu Reeves’eMichael Nyqvist, AlfieAllen, Willem Dafoe eşlik ediyor. Amerika-Çin ortak yapımı, tüm dünyada ses getiren bu filmin IMDb puanı 7,3. Detaylara göz atalım.

BÜYÜK İNTİKAM

John Wick, tahmin ettiğiniz gibi başkarakterimizin adı. Filmin konusu ise şöyle: Geçmişte sağlam bir tetikçi olan John Wick emekli olur. Güzel bir hayatı olan Wick’in, çok sevdiği eşi ölümcül bir hastalığa yakalanır ve hayatını kaybeder. Wick, artık eşinden geriye kalan köpeği ile hayatını sürdürecektir. Köpeği onun eşi, arkadaşı,her şeyi olur. Ancak bir gün geçmişten gelen bir bağları olan şehrin mafyası, John Wick’in evine gelerek köpeğini öldürür. Bu felaketle karşılaşan Wick’in dünyası başına yıkılır ve işte film burada başlar. Sevdikleri bir bir onu terk ederken, intikam duygusuyla gözünü karartan Wick, düşmanlarının peşine düşer.

SERİ FİLMİ

Bu tarz filmlerde, baş karakterin görünüşü ve performansınınçok önemli olduğunu düşünüyorum. Diğer filmlerini izlemediyseniz bile TheMatrix’ten mutlaka tanıdığınız KeanuReeves, soğuk kanlı karizmatik duruşuyla rolüyle oldukça uyumlu. Filmin güzel yanı, aksiyon severler için aksiyon dolu dövüş sahneleri. Kötü yanı ise aslında bir çok filmde karşılaştığımız konusu. Bana göre sıradan bir konuya sahip olan John Wick, filmin seyrinden dolayı bu kadar sevildi. Durağan değil, bol kavgalı dövüşlü. Özellikle erkek izleyicilere fazlasıyla hitap eden bir film diyebilirim.İzleyip de beğenenlere, izleyecek olup seveceklere güzel bir haber var. John Wick bir seri filmi. İkinci ve üçüncü filmlerinin de çekildiği John Wick, izleyicilerden beğeni toplamaya devam ediyor. Siz de aksiyon filmlerinden hoşlanıyorsanız John Wick serisini izleyebilirsiniz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi