Kabukcuoğlu ders verdi

İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, düzenlediği bir basın toplantısında genel seçimlere yönelik çeşitli açıklamalarda bulundu. Partilerinin henüz ikinci kez seçime girmesine karşın, toplumun geniş kesimlerinin umudu olmayı başardığını belirtti. Sayın Kabukcuoğlu’nun partisinin İl Başkanlığında bir basın açıklaması yapacağı bir gün öncesinden basına duyurulmuştu.

15 Nisan 2023 09:01
A
a
Sütiş Eskişehir
İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, düzenlediği bir basın toplantısında genel seçimlere yönelik çeşitli açıklamalarda bulundu. Partilerinin henüz ikinci kez seçime girmesine karşın, toplumun geniş kesimlerinin umudu olmayı başardığını belirtti.
Sayın Kabukcuoğlu’nun partisinin İl Başkanlığında bir basın açıklaması yapacağı bir gün öncesinden basına duyurulmuştu. Tabii pek çok kişi, temayül sonuçlarını beğenmeyerek istifa edebileceğini ileri sürdü. Ancak Kabukcuoğlu’nun açıklamaları beklentilerin tam tersi oldu. İYİ Parti’nin tek Milletvekili olan Kabukçuoğlu, yapılan temayül sonucu çıkan adayların seçmen takdiri olduğuna; kendisinin de sonucu desteklediğini belirtti.
Hatta hepten ezber bozarak, bu listeye göre en az 2 milletvekili çıkarabileceklerini söyledi.
Sayın Kabukcuoğlu’nun yerinde başka birisi olsaydı – pekâlâ sonuçlara itiraz edebilirdi. En azından ortaya komplo teorileri atar, kendi mağlubiyetini haklı çıkartır, ama partisine de zarar verirdi.
Ancak bunları yapmadı ve temayülü 7’inci sırada bitirmesine karşın, sanki birinci sıra adayıymış gibi listelere sahip çıktı. Bize kalırsa koltuk sevdalısı bütün politikacılara ders verdi. İlkeli olmanın nasıl bir şey olduğunu göstererek, İYİ Parti teşkilatının güvenini bir kere daha kazanmış oldu.
 
Eskişehir Halkının 7 senesi çalınmış
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi nisan ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Yılmaz Büyükerşen, döviz kurlarındaki dalgalanma nedeniyle bu yıl bitmesi gereken tramvay borçlarının 2030 yılında biteceğini söyledi.
Aslında Türkiye’de yaşanana “Döviz kurunda dalgalanma” dememek lazım. Bildiğiniz tsunami yaşandı. Aralarında Eskişehirspor’un da bulunduğu pek çok kurumumuz, bu tsunaminin seline kapılıp gitti. Ne mutlu ki Büyükşehir Belediyesi dimdik ayakta.
Öte yandan şu sıralar borçlarımızın ödenmiş olması ve belediyemizin sürekli kâr yapmaya başlamış olması gerekirdi. Ancak borçlarımızı ödeye ödeye bitiremedik. Çünkü Türk Lirasıyla para kazanıyoruz ancak Amerikan Dolarıyla borç ödüyoruz.
Eskişehir Halkının 2023’te ödeye ödeye bitiremediği borçlar – en iyi ihtimalle – 2030’a kadar sarktıysa, bu aradaki 7 sene Eskişehir Halkından çalınmış olan 7 senedir. Bu 7 senenin hesabını kim verecek? Dış Güçler mi?..
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Erhan 16 Nisan 2023 23:23

Efsane başkan herzaman haklıdır haksız olsa bile kerem bey

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi