Çakırözer suç duyurusu yaptı

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte sevgili hükûmetimiz vaat kapısını açtı.

19 Nisan 2023 08:23
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte sevgili hükûmetimiz vaat kapısını açtı. Son olarak AK Parti Genel Başkanı Erdoğan kamuya personel alımında “Gerekli görülen haller” dışında mülakatı kaldıracaklarını söyledi.

İyi de mülakatı kim getirdi? CeHaPe zihniyeti mi? “Fatiha okumasını bilmez” dedikleri ülkücüler mi?..

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’de Kırka ETİ Maden Bor Tesislerinde işe girebilmek için onlarca kez mülakata girip elenen gençleri açıkladı. CHP Milletvekili Çakırözer, “Eskişehir’de binlerce evladımız yıllardır mülakatlardan eleniyor. Bir işçi 24 kez mülakattan elenir mi?” ifadelerinde bulundu ve “Eskişehir’de binlerce evladımız yıllardır mülakatlardan eleniyor. Bir işçi 24 kez mülakattan elenir mi?” diyerek devam etti.

Bu arada Çakırözer, Eskişehir’den birinci sıraya konulan Enerji Bakanı Fatih Dönmez’e de yüklendi ve "Sayın Bakana bir çağrım var. Öncelikle devletin imkanlarını kullanmayı bırak! Bakanlar kamu kaynaklarını kullanıyor, plakalarında yazan isimler kendi isimleri değil! EB nedir, Enerji Bakanlığı.. Kampanyada kamu  imkanlarını kullanmayı bırakın. Suçtur bu yaptıkları, görevi kötüye kullanmaktır! Savcılara çağrıda bulunuyorum o Enerji Bakanlığı’nın kaynakları sadece AKP’nin değildir!” ifadelerinde bulundu.

Tabii Türkiye’de Sayın Savcılarımız sosyal medyada paylaşımda bulunan sivilceli ergenlerle uğraşmaktan başını bile kaldıramıyor. Bu tip suç duyurularını duymazdan geleceklerine kalıbımı basarım…

 

Eskişehir bilimi dinliyor 

Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi arasında imzalanan protokol kapsamında sahada görev yapacak mühendislerin eğitimleri sürüyor. Mühendisler bayram sonrası Eskişehir’in depreme karşı risk analizini ortaya çıkarmak için saha çalışmalarına başlayacak.

Depremin hayatın gerçeği olduğunu kabullenmek ve depreme karşı önlem almak lazım. 6 Şubat’ta yaşanan iki büyük deprem gösterdi ki biz boş konuşmanın dışında bir şey yapmamışız. Sadece iktidarın değil, muhalif belediyelerin de karnesi kırıklarla dolu.

Ancak Eskişehir’de işler farklı. Bir eğitim kenti olan Eskişehir’de bilime verilen önem, en büyük sigortamız. Ben üç büyük belediyemizin TMMOB’la yaptığı antlaşmanın pek çok vatandaşımızın hayatını kurtaracağına eminim.

Atatürk’ün dediği gibi, “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir…” Eğer ki mühendisleri dinlersek, deprem olsa da yıkılmayız. Yok kerameti kendinden menkul şeyhleri, şeydaları, dervişleri ve bilumum sahtekarları dinlersek, rüzgar esse yıkılırız…

 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi