Bu iş neredeyse bitti

Eskişehirspor zorlu Kütahya deplasmanından eli boş dönerek, kümede kalma umutlarını neredeyse yitirdi. Matematiksel olarak kümede kalabiliriz ancak bunun gerçekleşmesi, yandaş müteahhidimiz Tüpçü’nün piyangosundan büyük ikramiyenin çıkması kadar zor. Mevcut 7 milletvekilimizin tamamına sesleniyorum; eğer ki Nebi Hatipoğlu seçim bile yapılmamışken deplasman yasağımızı kaldırtab

9 Mayıs 2023 09:06
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor zorlu Kütahya deplasmanından eli boş dönerek, kümede kalma umutlarını neredeyse yitirdi. Matematiksel olarak kümede kalabiliriz ancak bunun gerçekleşmesi, yandaş müteahhidimiz Tüpçü’nün piyangosundan büyük ikramiyenin çıkması kadar zor.
Mevcut 7 milletvekilimizin tamamına sesleniyorum; eğer ki Nebi Hatipoğlu seçim bile yapılmamışken deplasman yasağımızı kaldırtabiliyorsa, biraz da kendinize bakın…
Bazı kişiler 4’üncü ligin kurulacağını söylüyor. Yok böyle bir şey. 4 rakamı kafaları karıştırmış galiba. Seneye 3 grupta oynanan 3’üncü ligde yeni bir grup daha kurulabilir. Yoksa 4’üncü lig kurulmayacak.
Eğer 3’üncü ligde 4’üncü grup kurulursa, Eskişehirspor – bir mucize eseri – amatöre düşmeyebilir. Ancak böyle bir şey olacağının da garantisi yok.
Erkan Koca ve arkadaşları insan üstü bir gayretle çalışıyorlar. Ama ellerinden gelen bu. Seneye kulübün ne müşterek bahisten ne TFF’den desteği olacak. Kendi aramızda katıştığımız harçlıklar, ancak çorbanın kaynamasını sağlıyor. İşadamlarının da 350 milyonluk bir borcu ödemesi imkansız. Geriye kalan tek seçenek siyasilerin çözüm üretmesi. Eğer ki siyaset kurumu bir çözüm üretemezse, Eskişehirspor’un kapısına kilit vurulur. Bu kadar basit…
 
Sinirler iyice gerildi
2023 seçimlerinde sinirler iyice gerildi. Son olarak Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum gezisinde organize bir saldırı düzenlendi. Birileri “Bu seçimlerin güvenliği kalmadı, dolayısıyla seçimleri iptal ediyoruz” demek isteyebilir. Dolayısıyla sakin olmak lazım.
Genel olarak saldıran taraf, asabı iyice bozulmuş olan taraftır. Çoluğa çocuğa taş atanlar tabii ki Erzurum’u temsil edemezler. Bunlar belli ki para verilerek satın alınmış adamlar. Ve yine belli ki birileri “Polis size karşı nazik davranacak” diye garanti vermiş.
Her ne olursa olsun, yapılan saldırıyı kınıyoruz. Muhalefete karşı fiziksel şiddet uygulamak artık son aşamadır. Ve bu tarz bir saldırı iktidara oy kazandırmaz, bilakis oy kaybettirir.
Umarım Türkiye bir an önce huzura kavuşur. Çünkü gerçekten çok gerildik.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Erhan 9 Mayıs 2023 18:51

Herzamanki gibi yargısız infaz Kerem bey

0 0 Cevap Yaz
eskişehirli 9 Mayıs 2023 17:56

Kaan Bey, Eskişehirspor’dan başka bir profesyonel futbol takımı çıkartamayan, basketbolda, voleybolda, hentbolda üst liglerde takımı olmayan bir şehirde spor muhabirliği yapmak ne denli bir uğraşıdır. Günümüzde artık kimi ilçelerin bile basketbolda, voleybolda, hentbolda üst liglerde mücadele eden takımları var. İmrenerek izliyoruz ki birçok şehrin bu branşlardaki takımları Avrupa’da boy gösteriyor. Dev kapalı salonları var. Spora bu kadar ilgisiz bir şehir nasıl olur, anlamak zor. Eskişehir basını bu konulardan nedense hiç bahsetmiyor. Eskişehir’deki kurumlara bu konuda hiç baskı yapmıyor. Tamam, Eskişehirspor en büyük markamızdı ama spor sadece futboldan ibaret değil. Sözüm ona öğrenci şehriyiz. Yani gençlerin olduğu şehiriz. Gençlerin spor yapması için, izlemesi için bu şehir ne yapıyor? Basın ne yapıyor? Kerem Bey, bu yorumu Kaan Bey'e de gönderdim. Yazdıklarınıza katılıyorum ama Eskişehirspor çok önceden kapanmalıydı. Bu kadar acı çekmenin gereği yoktu.

0 0 Cevap Yaz
Es 9 Mayıs 2023 09:49

Siyasiler den bir çözüm umut beklemek çölde bitki yetistirmeye benzer

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi