Benim trolüm ahlaklıdır

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, düzenlediği bir basın toplantısıyla, Cumhurbaşkanlığı adaylığından geri çekildiğini açıkladı. Böylece gerişe Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan’dan oluşan üç isim kaldı.

12 Mayıs 2023 09:41
A
a
Sütiş Eskişehir
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, düzenlediği bir basın toplantısıyla, Cumhurbaşkanlığı adaylığından geri çekildiğini açıkladı. Böylece gerişe Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan’dan oluşan üç isim kaldı.
Sayın İnce’nin aday olmasının psikolojik sebepleri olduğunu, kendisinin medyatik olmak için aday olduğunu ileri sürmüştüm. Ancak ne olursa olsun cesaret gösterip Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklayan bir kişiye saygı duymak gerekir.
Ancak Muharrem İnce’ye hak ettiği saygı hiç gösterilmedi.
Sayın İnce’nin adaylıktan çekilmesi – muhtemelen – seçimin ilk turda bitmesini kolaylaştıracaktır. Cumhurbaşkanı adayları ve memleketimiz için hayırlısı olsun.
Sosyal medyayı çekilmez hâle getiren troller, iktidar partisinin olduğu kadar ana muhalefet partisinin etrafında da var. 3 Mart sürecinden sonra, tıpkı AKTroller gibi belli bir merkezden kontrol edildiği belli olan trol hesaplar ortaya çıkmış, Akşener’i hedef almışlardı. Şimdi aynı hesapların Muharrem İnce’yi hedef aldığını görüyoruz.
“Benim trolüm, senin trolünden ahlaklıdır” diye bir şey kabul edilemez. Karşı tarafın trol orduları beslemesi, sizin aynısını yapmanıza neden olamaz. Muharrem İnce aleyhinde – muhtemelen – en çok yazı yazanlardan birisiyim. Ancak saygıdeğer bir Cumhurbaşkanı adayına ahlaksızca saldırmayı onaylayamam.
Hatırlarsınız; 2011’den sonra “Ne istediyse verilen” fetullahçı çete, muhalefeti tasarlamaya kalkmıştı. Belli partiler üzerinde başarılı olmuş, ancak CHP üzerinde başarısız olmuşlardı. Şimdi benzer bir kaset komplosuyla Muharrem İnce’nin üzerine gitmek ahlaksızlıktır.
Türkiye’de siyasete güzel ahlak girmeden, ülkemiz kurtulmayacak. Kimsenin özel hayatına burnumuzu sokmaya da hakkımız yok.
Bize düşen kendimizi sorgulamak. Siyasi rakiplerinizi ahlaksızlıkla mı suçluyorsunuz? Önce kendiniz ahlaklı olmaya çalışın…
 
Büyükerşen ev sahibiydi
CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kayın biraderi Profesör Hüseyin Özdağ, Eskişehir’de toprağa verildi. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cem Evi’nden kaldırılan cenaze merasimine Kılıçdaroğlu ve Hüseyin Özdağ’ın kız kardeşi olan eşi Selvi Kılıçdaroğlu da katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu olan Kerem Kılıçdaroğlu da merhum dayısına karşı son vazifesini yapmak için Eskişehir’e geldi.
Cenaze törenine yalnızca CHP’liler değil, AK Parti ve İYİ Partililer de katıldı. Bunun dışında Eskişehir’in önde gelen pek çok isminin de merasime katıldığını gördük. Törenlerin tartışmasız ev sahibi ise Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’di. Kılıçdaroğlu çiftinin yanından bir an bile ayrılmayan Büyükerşen, bir anlamda Eskişehirliler adına Kılıçdaroğlu’na taziyelerini de iletmiş oldu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi