
Bakan Eskişehire niye hediye veriyor belediye başkanları bile yaklasmazken he
Yahu ne çabuk unutuluyor yapılanlar. Nabi hoca olmasaydı bu takım 3 sene önce bu durumda olacaktı. Onun desteği sayesinde o sene play off u gördü takım. Artık o maçıda kazanıp süper lige çıksaydı. Şimdi kalkmışsınız 2 gündür bakan kasapoğlu neden Eskişehir spor u ziyaret etmedi diye yakarıyorsunuz. Sen ye iç bitir takımı sonra gelsin devlet bizi kurtarsın.
Tabiki borcu onlar yaptı zaten bu akp CHP olayı değil kim yaptıysa hediye paketini o versin
Neden sürekli merkezi hükümetten bekliyorsunuz. Bir kerede belediyelerden bahsetmiyorsunuz. Belediyeler bizim kanunen destekleme şansımız yok deyip çıkıyor. Ne yapacak bakan yüzlerce kulübün arasından bize paramı verecek. Sağ cenah iki kere bu takımı süper lige çıkardı . Unakıtanı es es'i destekliyor diye mecliste şikayet etmedilermi ? Ona rağmen sıfır kilometre tesis ve süper lige çıkmış borçsuz bir kulübü bize armağan etmedimi unakıtan. Yiyip içip tamtakır bıraktınız, şimdi sıra aslan sosyal demokratlarda haydi işbaşına !
Neden kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyeleri yönetim işini bilmiyorlar o zaman sormazlarmı niçin yönetime talip oluyorlar. Başkalarından para istemekle bu işler olmaz. Önemli olan kaynakları yerinde kullanmak gerekir!!!!
bakanla gorussen ne olacakkı bızı dusermeyınmı dıyeceksın
Açıklamayı biraz seyrettim değerli arazimizden bahsediliyor heral kulübümüzün oradan uzaklaştırılması düşünülüyor, tek anladığım bu.
Kemal Unakıtanı yuhalayıp vefasızlık yapanların iğneyi kendilerine batırmalarını tavsiye ederim.
Kesikbaş’ın ekonomik krize çözüm önerisinin odağında tarım var!
Tarkan Demir
Ataç sert çıktı
Kerem Akyıl
Her şeye rağmen Eskişehirspor!
Kaan Özcan
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
