Kadın Voleybol Milli Takımımız şimdi de Avrupa Şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı. Filenin Sultanlarını tebrik ederiz.
Dikkatinizi çekti mi bilmem; içimizde bu alınan şampiyonluğa finalde karşılaştığımız Sırbistan'dan bile çok üzülenler çıktı. Sebebi belli; kadın düşmanı bir zihniyet Türk kadınının başarıya ulaşmasını kabullenemiyor. Hele ki bu kadınlar şort giyiyorsa, hepten kuduruyorlar...
Bu arada kendilerine kurban olarak milli gururumuz Ebrar Karakurt'u seçmişler. Ebrar'ın cinsel tercihi kimseyi bağlamaz. Bu ülkede Zeki Müren gibi bir isim "Sanat Güneşi" olarak yıllarca saygı gördü. Yine Bülent Ersoy'un da kim olduğunu biliyoruz. Aynı Bülent Ersoy, bizzat Sayın Cumhurbaşkanımızın tertip ettiği yemeklerin, toplantıların vazgeçilmez konuğu değil mi?
Şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mı sallayacaklar? Sıkar o iş biraz...
Eskişehir AKUT'un arama kurtarma görevlerinde kullandığı koku alma köpeği Fırtına, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hayatını kaybetmiş. Fırtına 9 yaşındaymış ve maalesef köpek dostlarımızın ömrü de üç aşağı beş yukarı bu kadar oluyor.
Ancak hayvanseverler bir köpeğin ölümünün geride bıraktıkları için ne kadar ağır bir yük olduğunu bilir. Ömdü boyunca çok hayatlar kurtaran Fırtına'nın sahiplerine Allah sabır versin dileklerimizi iletelim.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 31 Mart seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı. "Yılmaz Hoca'nın 'Adayım' diye açıklama yaptığı bir ortamda, ben zaten oraya aday olmam" diyerek Büyükşehir adaylığı hakkındaki dedikodulara son veren Kazım Kurt, "Partinin tabanı ne düşünürse, ittifak öyle olur" açıklamalarında bulundu.
Bundan 10 sene önce 2014 yılında Belediye Başkanı olan Kazım Kurt, bundan 10 sene önceki Kazım Kurt değil. 2014 seçimlerini Kazım Kurt, biraz da MHP adayı Emine Edizgil'in AK Parti'den aldığı oylar neticesinde kazanmıştı. Ancak geçen yıllar içinde kendi seçmenini oluşturmayı başardı. Yani 2014'ten daha çok halk desteği olan bir Kazım Kurt'la karşı karşıyayız.
Bütün bunlar Kazım Kurt'un seçim kazanmasına yeter mi? Kendi sorumu kendim cevaplayayım; yetmez!..
Ben Eskişehir'de ittifaklar yapılmadan herhangi bir partinin seçim kazanacağını düşünmüyorum. Tabii herkesin fikrine saygımız var.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Okul arazileri de mi satışa çıkartılacak?
Kerem Akyıl
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy