Aşçıbaşı kıyma almaya gitti

Eskişehir’de bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyunda “Ölüm Yolu” olarak adlandırılan Alpu ve Seyitgazi yollarının ihalesinin yakında açılacağını müjdeledi.

20 Nisan 2023 08:55
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’de bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyunda “Ölüm Yolu” olarak adlandırılan Alpu ve Seyitgazi yollarının ihalesinin yakında açılacağını müjdeledi.
Şimdi düşünün ki karnınız aç ve bir lokantaya gidip, “Garson bana 1 porsiyon köfte gönder” diye sipariş veriyorsunuz. Aradan yarım saat geçiyor yok. 45 dakika geçiyor yine yok. Bir saat sonra garsona soruyorsunuz, “Benim köfte ne oldu?” diye. Garson ne dese beğenirsiniz, “Aşçıbaşı kıyma almaya gitti…”
Şimdi Sayın Erdoğan’ın Alpu – Seyitgazi Yolu hakkında söyledikleri bana bu örneği anımsattı. Ne zaman bu ölüm yollarında bir can kaybı yaşansa AK Partililer, “Hallediyoruz! Az kaldı. Yaparsa AK Parti yapar!.. Yakında o yollar tamam!.. Sıkıntı yok!..” diye söz verip duruyorlar. Meğer daha yolların ihalesini bile hazırlamayı becerememişler. Yani aşçı kıyma almaya daha yeni çıkmış…
 

Özel’in babası Talat Amca…

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de Eskişehir’in konuğu oldu. Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği Uluönder Mahallesi’ndeki iftar programına katıldı. Ziyareti sırasında ES TV’nin sorularını da yanıtlayan Özgür Özel’in çok ilginç bir özelliğini keşfettik. Meğer Özel’in babası fanatik bir Eskişehirsporluymuş. Özel’in 1943 doğumlu babasının ilk görev yeri Eskişehir’miş ve tam 4 yıl Eskişehir’de görev yapmış. “Biz hepimiz ayrı takımları tutarız” diyen Özgür Özel’in de ailesi, muhtemelen 3 büyük İstanbul takımını tutuyordur. Ancak Özel’in babası hâlen Eskişehirspor’u tutuyormuş ve Eskişehir’in maçlarını da takip edermiş.
Talat Özel Amcamıza selamlar olsun. Kendisinin Eskişehirsporlu olması bizi daha çok motive etti. Bu kente gelip yalnızca dört yıl ekmeğini yiyen birisi bile Eskişehirspor’u tutuyorsa, buna çok seviniriz. İnşallah varlığını bu şehre borçlu olanlara örnek olur.  
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yaaa 21 Nisan 2023 11:01

Daha ihale aşamasına gelmem,iş yol hikayelerini baz alıp bir kötüleme peşinde koşup duruyorsunuz var mı bir dikili ağacınız tabi ki yapara ak parti yapar

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi