AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’ın, “Kazım Kurt, sen Odunpazarı ile ilgili yapacaklarını ortaya koy, genel siyaset vekillerin işidir” şeklindeki sözlerini değerlendiren Başkan Kurt, yerel yönetimlerin halkın sorunlarına duyarsız kalamayacağını belirtti.
Başkan Kurt, açıklamasında Seyitgazi yolunda meydana gelen kazalar, işsizlik, esnafın zor durumu ve barınma krizi gibi ciddi sorunlara dikkat çekerek, “Biz halkın sorunlarını gündeme taşımak ve çözüm aramakla yükümlüyüz. Halkın sesi olmak sadece milletvekillerinin ya da hükümetin işi değildir” dedi. Ayrıca, belediye başkanlığının sadece altyapı ve yerel hizmetlerle sınırlı olmadığını vurgulayarak, “Belediye başkanı halkın her türlü derdiyle dertlenmek demektir. Halkın derdiyle dertlenmeyenler siyaseti bıraksın” ifadelerini kullandı.
Kurt, hükümetin yerel ve ulusal sorunlara duyarsız kaldığını belirterek, “Eğer halkın gerçeklerini dile getirmemiz sizi rahatsız ediyorsa, daha çok rahatsız olacaksınız. Çünkü biz susmayacağız ve halkımızın hakkını savunmaya devam edeceğiz” diyerek eleştirilerin siyaset üretememekten kaynaklandığını belirtti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
İçiniz soğudu mu bari?
Tarkan Demir
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu