Kara kara Karabükspor'u düşünüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kara kara Karabükspor'u düşünüyor
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal sıkıntılı


Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bu günlerde oldukça sıkıntılı. Yarın oynanacak Kardemir D.Ç. Karabükspor maçında kadro kurmakta zorlanan Yanal’ın önündeki iki engel var. Biri sakat ve cezalılar diğeri alternatifsiz kadro

 

Sola 3 aday var

Ersun Yanal’ın kafasını karıştıran en büyük sorun sol bekte kimin oynayacağı konusu. Tecrübeli teknik adam bu mevkide kime şans vereceğini henüz kararlaştıramadı. Yardımcı antrenörleriyle sürekli fikir alışverişi yapan Yanal’ın önündeki engel hem sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu hem de kadrodaki alternatifsizlik. Dede’nin yokluğunda bu mevkiye 3 aday var. İlk aday Özgür Çek. İkincisi Serol, üçüncü aday ise Ufuk Budak. Bu ihtimaller üzerinde düşünen Yanal, sıkıntılı.

 

Kim oynayacak?

Solda oynatmayı planladığı bu 3 oyuncu üzerine düşünen Yanal, Özgür’ün asıl mevkisinin bek yerine açık olduğunu, Serol’un maç tecrübesinin olmadığını, Ufuk Budak’ın ise sportif sakatlığı tam anlamıyla atlatamadığını düşünüyor. Yanal’ın sıkıntıya düştüğü diğer mevki ise orta saha. Hürriyet, Mehmet Güven ve Veysel’in olmayışı tecrübeli hocanın elini kolunu bağladı. Kara kara düşünen Yanal’ın ilk planı Causic, Alper ve Tello üçlü orta sahası. Bunun üzerinde duran Yanal, genç Aytaç Kara’ya da şans verebilir. (SS)

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi