yandex

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay'a AK Parti rozeti Erdoğan’dan

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay'a AK Parti rozeti Erdoğan’dan
A
a

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AK Parti’ye katıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rozetini taktığı Tugay, törende yaptığı konuşmada İzmir’in sorunlarının çözümü için merkezi hükümetle yerel yönetim arasında uyum ve iş birliği mesajı verdi.

CHP’den istifa ettikten sonra bir süre bağımsız olarak görevini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AK Parti’ye katıldı. Tugay’ın parti rozeti, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takıldı.

“İzmir’i yeniden inşa etmek üzere yola çıkıyoruz”

Törende konuşan Tugay, siyaseti yoksulların, çiftçilerin ve esnafın hakkını savunmak için yaptığını söyledi. Cumhuriyet’e sahip çıkmanın kimsesizlerin yanında olmak anlamına geldiğini ifade eden Tugay, AK Parti çatısı altında siyaset yapacağını belirtti.

Tugay, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü bir Türkiye ile kutuplaştırmadan ve ayrıştırmadan kurtulmuş bir millet için bu yola baş koymuşların yoluna refik olmak üzere aranıza geldim” dedi.

Yunus Emre’nin “Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için” sözlerini de hatırlatan Tugay, birlik ve gönül kazanma vurgusu yaptı.

Merkezi hükümetle iş birliği mesajı

İzmir’in sorunlarının çözümünde yerel yönetim ile merkezi hükümet arasındaki uyumun önemine dikkat çeken Tugay, “Yerel yönetim, merkezi hükümet uyumu ve iş birliğiyle çok güzel işler başaracağız” ifadelerini kullandı.

Tugay, AK Parti ailesinin desteğiyle İzmir’in sorunlarını çözmek ve kenti yeniden inşa etmek için çalışacaklarını belirterek konuşmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti ailesine teşekkür ederek tamamladı.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...