Yayıncı kuruluş dışında hiçbir basın mensubuna (Ulusal ve yerel) konuşmayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal suskunluğunu Anadolu Gazetesi’ne bozdu. Her defasında basından kaçan Yanal’ın antrenmandaki konuşmaları ise kafalarda soru işaret bıraktı.
“5 yıldır böyleyim”
Röportaj yapmaktan her fırsatta kaçan Ersun Yanal, bunu gerekçelerini açıkladı. Daha önceki yıllarda sözlerinin çarpıtıldığını belirten tecrübeli teknik adam, son 5 yıldır böyle bir yol izlediğini belirtti. Önceki yıllarda bir röportajında basın mensubuna yazılı verdiği halde sözlerinin çarpıtıldığını belirten Yanal, o günden sonra hiçbir şekilde yayıncı kuruluş dışında hiçbir basın mensubuna röportaj vermediğini belirtti.
“Türkiye’de abartılıyor”
Geçtiğimiz akşam Eskişehir’de bir ilke imza atan Yanal, spor muhabirimizle ayaküstü konuştu. Sohbet havasında geçen kısa konuşmada önemli mesajlar veren Yanal, röportaj sisteminin 5 yıl içinde ortadan kalkacağını savundu. Dünyanın önemli ülkelerinde hocayla röportaj kavramının olmadığını savunan Yanal, kulübün resmi internet sitesinden haftalık veya aylık görüşlerin bildirildiğini, bu röportaj kavramının Türkiye’de abartıldığını belirtti.
“Kötü müyüz?”
Antrenmanlarda disiplini elden bırakmamaya dikkat eden Ersun Yanal’ın mutsuz halleri ise objektiflerden kaçmadı. Muhabirimizin Eskişehirspor’un kötü gidişatının nedenlerini sorması üzerine Yanal’ın, “Kötü müyüz?” demesi şaşkınlık yarattı. Sohbetin sonlarında ise Yanal’ın sözü adeta nokta niteliğindeydi. İlerleyen günlerde bizleri nelerin beklediğinin sorulması üzerine Yanal, “İyi şeyler olmayacak gibi” demesi vedanın yaklaştığını kanıtlar nitelikteydi. (Aytaç Ersoy)
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ayşe Ünlüce iyi niyetli, rozetsiz bir belediye başkanlığı yapıyor…
Tarkan Demir
Profesör Güngör ezber bozdu
Kerem Akyıl
Çocuklar için mücadele edelim
Seval Erci
Nerede yanlış yaptık?
Ümit Polatbaş
Vadiye el attık!
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy