İşte Eskişehirspor'un küme düşmeme ihtimali...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İşte Eskişehirspor'un küme düşmeme ihtimali...
A
a

TFF 3. Lig’de küme düşme hattında yer alacak olan Eskişehirspor, 16 Mayıs Salı günü 15.00’de Elazığspor’u ağırlayacak. Es Es bu maçın hazırlıklarında planlarını galibiyet için yaparken, kazanıp rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek.

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz hafta aldığı Belediye Kütahyaspor mağlubiyetiyle kümede kalma umutlarını azaltan Eskişehirspor’da moraller bir hayli bozuk. Çarşamba gününden itibaren Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde toplanan Kırmızı Şimşekler, Teknik Direktör Sezgin Coşkun gözetiminde Elazığspor maçının hazırlıklarına başlamıştı. Eskişehirspor yaptığı antrenmanlarda tüm planlarını galibiyet üzerine kuruyor.

ESKİŞEHİRSPOR'UN SON ÇALIŞMASI PAZARTESİ

Dün saat 11.00’de tesislerde bir araya gelen takım, yaklaşık 90 dakika süren bir antrenman gerçekleştirdi. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, pas çalışması ve taktik antrenmanla son buldu. Takım bugün ve yarın da saat 11.00’de antrenmanlar yapacak. Takım genel seçimlerin olacağı 14 Mayıs Pazar gününü ise izinli geçirecek. Elazığ maçının son antrenmanı 15 Mayıs Pazartesi günü yapılacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esesli 13 Mayıs 2023 11:13

mağlesef düştük.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi