İş Yerinden Asker Şapkası Çalan İki Kişi Tutuklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İş Yerinden Asker Şapkası Çalan İki Kişi Tutuklandı
A
a

Afyonkarahisar’Da Bir İşlerinden Bin 100 Adet Askeri Şapka Çalan İki Kişi Jandarma Ekiplerince Yakalanırkan Çıkarıldıkları Mahkemece Tutuklandı.

Afyonkarahisar’da bir işyerinden bin 100 adet askeri şapka çalan ve jandarma ekiplerince yakalanan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri İhsaniye ilçesi Gazlıgöl beldesinden bir iş yerinden bin 100 adet askeri şapka çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Şapkaları çaldıkları tespit edilen İ.D. ve Y.Ç. isimli şahıslar Afyonkarahisar’dan Uşak’a gittikleri sırada suçta kullanılan araç ile birlikte yakalandı. Çalınan şapkalarla birlikte yakalanan şahıslar, jandarmadaki ifadelerinde suçlarını itiraf etmeleri sonucu çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi