İnönü’de bozulan yollar yenileniyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İnönü’de bozulan yollar yenileniyor
A
a

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bozulan yollar, Belediye ekiplerinin yürüttüğü asfaltlama çalışmalarıyla yenileniyor

Eskişehir’in İnönü ilçesinde, bozulan yol yüzeyleri için bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’nın talimatıyla başlatılan çalışmalarla ilçe halkının ulaşım konforu ve güvenliği artırılıyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan asfaltları yenileyerek Seyitali Mahallesi ve Yörükyayla Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda, ayrıca Seyitali Mahallesi içindeki çökme ve bozulmuş alanlarda titizlikle asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çalışmalar sayesinde ilçe sakinlerinin daha güvenli ve rahat bir ulaşım imkanına kavuşması hedefleniyor. İlçe halkı, belediyenin çözüm odaklı yaklaşımını takdirle karşılarken, Başkan Hamamcı ve ekibine olan güvenlerini dile getiriyor.

Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi