Eskişehir’in İnönü ilçesinde, Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’nın girişimleriyle başlatılan Semi Treyler Alım Projesinin ilk etabı tamamlandı. Proje kapsamında belediyenin araç filosuna çekici kamyon eklendi.
Yakında üretimi tamamlanacak Semi Treyler ile birlikte yeni araç, belediye hizmetlerinde aktif olarak kullanılmaya başlanacak. Bu adımın, ilçeye daha verimli ve etkin hizmet sunulmasını sağlayacağı ifade edildi.
İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımızı en iyi ve en verimli şekilde yürütmek amacıyla araç filomuza dahil ettiğimiz çekicinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İnönü’müze kazandırdığımız her yeni araç, hizmet kalitemizi bir adım daha ileri taşıyor,” dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ellere var da Eskişehir’e yok mu?
Tarkan Demir
Almanya Ahmet Ataç’ı örnek alıyor
Kerem Akyıl
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy