Avrupa kupalarını hedefleyen Eskişehirspor, Süper Lig’in 6’ncı haftasında karşılaşacağı Kasımpaşa’ya sıkı hazırlanıyor. Şimşekler, güçlü rakibini deplasmanda devirerek üst sıralara tırmanmak istiyor
Sağlam uyardı
Ziraat Türkiye Kupası’nda Çıksalınspor’u 7-0 yenerek taraftarlarını gole doyuran Eskişehirspor, bu maçı hemen unutup rotayı Kasımpaşa maçına çevirdi. İzin yapmadan Kasımpaşa maçına hazırlanan Siyah-Kırmızılı ekipte cezalı Hürriyet ile sakatlığı süren Dede Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, dün basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcularını dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Önlemler alınacak
Kasımpaşa’nın etkili hücum hattına karşın önlemler almayı planlayan Eskişehirspor’da orta sahada görev yapacak N’Diaye ve Aytaç’a önemli işler düşüyor. Rakip akınları ilk önleyecek olan bu ikilinin performansının maçta belirleyici faktör olacağı ortada. Oyun şablonu konusunda planlarını her antrenmanda oyuncularına aktaran Sağlam, Kasımpaşa’nın uzun savunma hattına karşın pas oyununun devam ettirilmesini istemesi bekleniyor. (Spor Servisi)
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ortak hareket etmekte fayda var!
Kaan Özcan
Ataç, Özel’den işaret bekliyor
Kerem Akyıl
Başkan Ayşe Ünlüce CHP’den istifa edecek mi?
Tarkan Demir
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy