Hatipoğlu ve Maşaoğlu arasında Eskişehirspor tartışması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hatipoğlu ve Maşaoğlu arasında Eskişehirspor tartışması!
A
a

İYİ Parti Eskişehir 1. sıra milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu ile MHP 1. sıra milletvekili adayı Bülent Maşaoğlu arasında Eskişehirspor polemiği yaşanıyor.

Sütiş Eskişehir
İYİ Parti Eskişehir 1. sıra milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu ile MHP 1. sıra milletvekili adayı Bülent Maşaoğlu arasında Eskişehirspor üzerinden polemik çıktı. ESTV’de 4 Mayıs’ta yayınlanan “Adaylar Konuşuyor” programında gazeteciler Tarkan Demir, Ali Baş ve Hakkı Sağlam’ın sorularını yanıtlayan Hatipoğlu, seçim kampanyasında Eskişehirspor’u odağına aldığı için eleştiren MHP 1. sıra milletvekili adayı Bülent Maşaoğlu’a şu yanıtı verdi:
“Ben Bülent Bey’in adını hiç duymadım. Siz adını duydunuz mu? Ben tanımıyorum. Eskişehir’de ne kadar bulunmuş, Eskişehirspor’u ne kadar bilir, kaç kere maçına gitmiştir? Bilmiyorum ama biz Eskişehirspor’dan hiçbir zaman elimizi çekmedik. Her yıl ya altyapısına, ya üstyapısına ya para ya malzeme, hiçbir zaman elimizi çekmedik ki...
Bence bu konularda beyefendi bilgi sahibi değil. Bunu Eskişehir’de bir yerlerde söylemesin. ‘Nebi Hatipoğlu Eskişehirspor ile ilgilenmiyor’ derlerse tuhaf karşılarlar. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ‘Eskişehirspor’u siyasete karıştırdın’ diye itham edenlerin hepsi Eskişehirspor’a destek vermeyenlerdir.
 
“Eskişehirspor’u şampiyon yapacağım” demek yürek ister
 
‘Eskişehirspor’u şampiyon yapacağım’ demek yürek ister. Bunu dediğin zaman yapman lazım. Çünkü bunun sonunda maddi problemler de vardır. Sana ucu dokunur bu işin. Herkesin harcı değil onu demek. Kendisine tavsiyem o da Eskişehirspor için bir taahhütte bulunsun onu da görelim. Projeler yarışsın. Benim projem Eskişehirspor ile ilgili Süper Lig’e çıkarmak. Diğer milletvekillerinin projesi ne, projeleri var mı, Eskişehirspor’a kalıcı tesis yaparlar mı…
Bakalım vatandaş kime güveniyor… 14 Mayıs’tan sonra göreceğiz. Bakalım MHP’nin birinci sıra milletvekili mi seçilecek yoksa İYİ Parti’nin birinci sıra milletvekili mi seçilecek göreceğiz...”
 
 “Ben de Sayın Hatipoğlu'nu bilirim ama tanımam”
 
MHP 1. sıra milletvekili adayı Bülent Maşaoğlu, Hatipoğlu’nun sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Maşaoğlu, şunları kaydetti:
“İP vekil adayı Sayın Hatipoğlu bana cevap vermiş, tanımadığını söylemiş. Ben de Sayın Hatipoğlu'nu bilirim ama tanımam. Biz lüks barlarda değil de Ocaklarda zaman geçirdiğimiz için karşılaşmamamız çok normal.
Öte yandan kendileri benim Eskişehirspor'u tanımadığımdan da dem vurmuş. Çok iyi bilirim Eskişehirspor'u da, kimin şampiyon yaptığını da, Kütahya maçına taraftarın nasıl gittiğini de, daha 3 ay öncesine kadar kimin 'kulüp anahtarını teslim edin valiye, bu iş olmaz dediğini de. Beyefendinin başkalarının başarısını üstlenmek gibi bir meziyeti var maalesef. ‘Elimi Eskişehirspor'dan hiç çekmedim’ demiş Hatipoğlu, doğrudur. Elini hiç çekmedi gerçekten. ‘Aynı küçük borsa yatırımcılarından çekmediği gibi’ der, susarım. Bir de taahhüt istemiş Eskişehirspor için beyefendi, vereyim hemen: Seni tahtına oturtmadan ölmek bize haram olsun ES ES'im."
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 12 Mayıs 2023 14:24

bu maşaoğlu kim ya, nereden çıktı şimdi. :))

0 1 Cevap Yaz
Nadir kırcı 10 Mayıs 2023 13:33

Maşaoğlu,cevabınız mükemmel olmuş.tebrikler...

0 0 Cevap Yaz
Hasan 10 Mayıs 2023 10:37

Adı duyulmamışlar eses sayesinde adını duyurmaya mı çalışıyor acaba

0 0 Cevap Yaz
Mehmet 9 Mayıs 2023 22:21

Un akitaaaaaaan çıkardı

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi